Testeaza calitatea la BIFE-SIM 2015

19 – 23 Septembrie 2015, Pavilion Central – Romexpo

Felder Gruppe Romania va invita sa testati calitatea utilajelor Felder Gruppe si a sculelor de mana Festool impreuna cu clientii Felder Gruppe la BIFE-SIM 2015.

Nu ratati editia din acest an a BIFE-SIM 2015! La standul Felder Gruppe Romania urmeaza 5 zile de teste si demonstratii pe utilajele Felder Gruppe si sculele de mana Festool impreuna cu clientii Felder Gruppe, precum si oferte speciale aniversare pentru toate marcile comercializate de catre companie.

Felder Gruppe Romania va fi prezenta la BIFE-SIM cu toate cele trei marci de calitate ale grupului austriac: Hammer – Solutii economice destinate micilor ateliere, Felder – Solutii profesionale destinate firmelor mici si mijlocii si Format-4 – Solutii industriale pentru firmele mijlocii si mari, precum si Festool – Marca nr 1 in lume de scule profesionale de mana.

Ca in fiecare an, echipa Felder Gruppe va sta la dispozitie astfel incat sa gasiti solutia potrivita dezvoltarii afacerii dumneavoastra si va va oferi posibilitatea sa testati calitatea utilajelor Felder Gruppe si Festool.

Targul international de mobila, echipamente si accesorii BIFE-SIM 2015 are loc de sambata pana miercuri, intre 19 – 23 septembrie, la Romexpo, pe Bulevardul Marasti 65-67, București. Standul Felder Gruppe Romania, se afla in centrul Pavilionului Central si il puteti vizita de sambata pana duminica intre orele 10:00 – 18:00 si de luni pana miercuri, intre orele 10:00 – 19: 30.

 

Descoperiti mai jos noutatile Felder Gruppe Romania de la BIFE-SIM 2015.

Pentru mai multe informatii despre targ sau despre utilajele Felder Gruppe, ne puteti contacta la numarul de telefon 0731-335337 (0731-FELDER) sau pe adresa de email felder@felder.ro.

BIFE-SIM 2015

Standul Felder Gruppe de anul acesta va avea 288 mp, dintre care 220 mp sunt dedicati utilajelor Felder Gruppe, iar 68 masinilor de mana Festool. Peste 50 de utilaje si scule de mana vor fi expuse la stand si vizitatorii vor vedea modele de utilaje de ultima generatie, unele dintre acestea prezentate in premiera la Ligna 2015, cu accent pe utilajele industriale din gama Format-4. Acest lucru nu este intamplator, caci Felder Gruppe sarbatoreste in acest an 15 ani de la lansarea gamei sale de utilaje industriale - Format-4 sub sloganul “Tehnologie Inteligenta din Austria”.

Printre utilajele expuse la stand, se numara:

► Centru de prelucrare numerica (CNC)
► Solutii de aplicat cantul pe drept si curb din gama profesionala si agregate industriale si compacte
► Ferastraie circulare cu mese mobile de formatizat
► Ferastraie panglica
► Masini de gaurit multiplu
► Masini de frezat cu masa de cepuit si ax inclinabil
► Masini combinate cu pana la 5 operatiii (M.U.T.)
► Masini de calibrat si slefuit
► Sisteme profesionale si industriale de exhaustare

La standul Festool vizitatorii vor avea parte de demonstratii cu:

► Ferastraie circulare unghiulare si clasice
► Ferastraie verticale pendulare
► Masini de gaurit si insurubat pentru lemn si material de constructii
► Aspiratoare mobile profesionale pentru atelier si montaj
► Masini de aplicat cant pe drept si curb
► Masini de frezat cu ax superior
► Masini de imbinat cepuri
► Masini de slefuit, antichizat, texturat si finisat lemn

Ca in fiecare an, Felder Gruppe Romania aduce noutatile la BIFE-SIM. Anul acesta, compania va prezenta vizitatorilor doua noi solutii pentru lemn:

Schneider - solutii complete pentru aerul comprimat. Schneider Druckluft GmbH face parte, alaturi de Festool, din grupul TTS Tooltechnic Systems AG & Co. KG din Germania si ofera cuprinde solutii complete pentru obtinerea, tratarea, transportul, conectarea si utilizarea aerului comprimat. 

Compresoare industriale cu surub - disponibile in peste 100 variante intre 2,2 - 22,0 kW, cu/fara control electronic, cu/fara vas tampon sau/si uscator.

Compresoare profesionale cu piston - disponibile in peste 120 variante mobile sau stationare, intre 0,2 - 7,5 kW, cu vas tampon orizontal sau vertical.

Tratarea aerului comprimat - cu peste 50 solutii disponibile de la stocare la filtrarea, uscarea si tratarea condensului aerului.

Sisteme de conectare - in peste 500 variante, intre 15-63 mm, pentru diferite utilaje si echipamente consumatoare cu diferite tipuri de imbinari, materiale si tipuri de furtunuri sau tevi.

Scule de mana pneumatice - disponibile in peste 50 modele care acopera o gama foarte larga de operatii si aplicatii din peste 25 de industrii, inclusiv cea a prelucrarii lemnului.

 

Felder Gruppe Romania este importator si distribuitor pentru solutiile de aer comprimat Schneider.

Novoryt – marca elvetiana de solutii profesionale de reparare a suprafetelor de lemn si materiale derivate, precum PAL sau MDF. Solutiile de reparare Novoryt cuprind o gama larga de culori, adaptate pentru o tipurile si nuantele de lemn. Solutiile Novoryt sunt economice, se aplica rapid si usor, astfel incat rezultatul final va fi intotdeauna apreciat de clientul final. 

  

Fiti la curent cu cele mai bune oferte la utilajele Felder Gruppe si sculele de mana de prelucrare a lemnului Festool!

Promotii toamna 2015 la utilajele Felder Gruppe  Oferte aniversare toamna 2015 la sculele de mana Festool
Rasfoieste brosura...  Rasfoieste brosura...

Cand:

De sambata pana miercuri, intre 19 – 23 septembrie 2015

Unde:

Pavilion Central – Romexpo, Bulevardul Marasti 65-67, Bucuresti

Program:

Sambata – Duminica

19 – 20 septembrie – 10:00 - 18:00

Luni – Miercuri 

21 – 23 septembrie – 10:00 - 19:30

                 

Pentru mai multe informatii despre targ sau despre utilajele Felder Gruppe, ne puteti contacta la numarul de telefon 0731-335337 (0731-FELDER) sau pe adresa de email felder@felder.ro.