Te asteptam la BIFE-SIM 2017

13 – 17 Septembrie 2017, Pavilion Central – Romexpo

BIFE-SIM 2017

Clientii Felder Gruppe Romania spun ca ”un Felder nu te lasa niciodata la greu”. Testeaza-l la BIFE-SIM 2017!

Felder Gruppe Romania va asteapta si in acest an la Targul international de mobila, echipamente si accesorii din Romania, BIFE-SIM 2017, in perioada 13 - 17 septembrie, in complexul expozitional Romexpo.

Peste 50 de modele de utilaje si scule de mana vor fi expuse la stand, modele de ultima generatie din toate cele 3 marci de calitate ale grupului nostru: Hammer - Solutii economice destinate micilor ateliere, Felder - Solutii profesionale destinate firmelor mici si mijlocii si Format-4 - Solutii industriale pentru firmele mijlocii si mari, precum si Festool - marca nr. 1 in lume de scule profesionale de mana, Schneider Airsystems - marca germana de solutii complete pentru aerul comprimat si Novoryt - marca elvetiana de solutii profesionale de reparare a suprafetelor din lemn si a materialelor derivate.

In cadrul standului nostru de la BIFE-SIM 2017, veti putea vedea noi tehnologii inteligente si va veti intalni cu specialistii nostri gata sa va ofere cele mai bune solutii pentru nevoile afacerii dumneavoastra. In plus, pe toata durata targului, veti putea sa testati utilajele pentru prelucrarea secundara a lemnului din portofoliul Felder Gruppe, scule de mana profesionale Festool, solutii de reparare a suprafetelor din lemn, PAL, MDF sau PVC Novoryt si scule de mana si solutii de aer comprimat Schneider Airsystems. 

Targul international de mobila, echipamente si accesorii BIFE-SIM 2017 are loc de miercuri pana duminica, intre 13 – 17 septembrie, la Romexpo, pe Bulevardul Marasti 65-67, Bucuresti. Standul Felder Gruppe Romania, se afla in centrul Pavilionului Central si il puteti vizita de miercuri pana duminica intre orele intre orele 10:00 – 18:00.

Descoperiti mai jos noutatile Felder Gruppe Romania de la BIFE-SIM 2017.

Pentru mai multe informatii despre targ sau despre utilajele Felder Gruppe expuse la stand, ne puteti contacta la numarul de telefon 0731-335337 sau pe adresa de email felder@felder.ro.

Felder Gruppe Romania la BIFE-SIM 2017

Standul Felder Gruppe de anul acesta va avea 298 mp, dintre care 220 mp sunt dedicati utilajelor Felder Gruppe, iar 76 masinilor de mana Festool, solutiilor de aer comprimat din Germania Schneider Airsystems, solutiilor de reparare a suprafetelor din lemn Novoryt. Vor fi expuse peste 50 de solutii pentru prelucrarea lemnului dedicate oricarui specific de productie, indiferent de marimea companiei. 

 

Printre utilajele expuse la stand, se numara:

► Noul centru de prelucrare cu comanda numerica pentru gaurire si frezare lansat in cadrul LIGNA 2017, Creator 950 din gama Format-4. 
► Structura 60.02 din gama Felder, noua masina de structurat dedicata producatorilor de mobilier din lemn care doresc sa redefineasca suprafetele din lemn masiv si lemn furniruit sau sa reconditioneze lemnul vechi si cu defecte
► Agregatul industrial pentru aplicarea cantului Tempora 60.12 E-Motion cu 100% automatizare asigurata de pachetul e-motion
► Masina de gaurit multiplu FD21 professional cu 21 de axe, cu 1 grup reglabil, ideala pentru prelucrarea pieselor de dimensiuni mari
► Masini de frezat cu mese mobile de cepuit si ax inclinabil
► Masinile pentru aplicarea automata a foliei pe cant G 360, G500, G680, cu grupuri de prelucrare si finisare din gama Felder
► Ferastraie circulare cu mese mobile de formatizat si ferastraie panglica 
► Masini combinate cu pana la 5 operatiii (M.U.T.)
► Masini de calibrat si calibrat

► Scule de mana profesionale Festool pentru o gama larga de aplicatii, precum taiere, gaurire-insurubare, imbinare, frezare, aspirare, slefuire, aplicare cant, precum si solutii pentru organizarea spatiului de lucru. De asemenea, la standul Festool veti putea achizitiona pe loc scule de mana Festool, cutii de organizare si depozitare de tip Systainer Festool, dar si o gama larga de accesorii si consumabile. Pe toata perioada targului, sculele de mana expuse la stand vor fi testate pentru vizitatori de catre specialisti Festool. 

► Solutii pentru repararea suprafetelor din lemn, PAL, MDF sau PVC sub forma de chituri din ceara sau solutii profesionale cu materiale termoplaste pentru umplerea gaurilor de noduri. Toate solutiile Novoryt vor putea fi testate la standul Novoryt. 

► Solutii pentru aerul comprimat Schneider Airsystems: compresoare portabile si mobile, stationare cu surub, tratarea aerului comprimat si scule de mana pneumatice pentru pentru fixarea plintei pentru parchet, a baghetei pentru geam sau pentru tapiterie. Acestea vor putea fi vazute la lucru in cadrul standului Schneider. 

Ca si in anii anteriori, Felder Gruppe Romania aduce noutatile la BIFE-SIM. Anul acesta, veti avea ocazia sa vedeti in premiera, dar si sa testati noul centru de prelucrare cu comanda numerica pentru gaurire si frezare lansat in cadrul LIGNA 2017, Creator 950 din gama Format-4.

Creator 950 este o intrare simpla si sigura in lumea prelucrarii cu comanda numerica.

Avantaje

- Prelucrare pe 4 fete in echipare standard

- Magazia cu 4 scule asigura schimbarea rapida si eficienta a sculelor si a agregatelor

- Programare rapida si intuitiva: software Woodflash cu redare tridimensionala a intrarilor

- Sistem de deplasare cu prindere, realizata prin 2 cleme robuste cu actionare pneumatica

- Sistem automat de masurare a lungimii

- Descarcarea pieselor prelucrate prin spatele echipamentului

Fara timp pierdut cu pregatirea pieselor pentru lucru

Marele avantaj comparativ cu alte centre CNC:  fara ventuze si console de pozitionare, fara selectarea câmpului de lucru, Creator 950 este gata de lucru!

Procesare de sus 

Conceptul de prelucrare pe orizontală în 3/4 axe a piesei de lucru convinge de la prima vedere. Chiar și cele mai grele piese pot fi prelucrate cu ușurință de un singur operator.

Flexibilitate si versatilitate sporite

Centrul cu prelucrare numerica Creator 950 poate efectua cu ușurință operații pe 4 laturi: efectuare de nuturi, găurire pe toate laturile, cepuire/frezare în cant (uși de interior).

Masina de structurat Felder Structura 60.02 

Masina de structurat Felder Structura 60.02 este dedicata producatorilor de mobilier din lemn care doresc sa redefineasca suprafetele din lemn masiv si lemn furniruit sau celor care vor doar sa reconditioneze lemnul vechi sau cu defecte. 

AVANTAJE

► Operatie de structurare completa si eficienta a suprafetelor datorita celor doi arbori de prelucrare (perie cu sarma si perie textila normala) pentru structurare grosiera si finisare► Rezultate perfecte dintr-o singura trecere a piesei datorita pozitionarii celor doua grupuri de periere
► Durata de viata mare si stabilitate garantata in timpul prelucrarii datorita sasiului solid si a componentelor constructive de calitate
► Banda transportoare cauciucata continua, cu structura tip fagure fara imbinare cap la cap ce ofera rezistenta mare in timp si reduce costurile de reparatii

► Posibilitatea de prelucrare a pieselor de pana la 1.300 mm latime datorita designului masinii cu profil deschis

► Capota care acopera grupurile de perii este inchisa si solida si asigura economie de timp permitand stocarea temporara a pieselor prelucrate pe aceasta
► Unitatea de control complet electrica este intuitiva si permite reglarea usoara a vitezei si a inaltimii periilor (de la 3 la 200 mm)
► Viteza de alimentare variabila intre 2,5 - 10 m/min permite o adaptare optima in functie de esenta lemnului de prelucrat
► Design ergonomic cu inaltime fixa la preluarea pieselor de 900 mm deasupra nivelului solului ceea ce permite masinii de structurat sa fie legata cu alte masini in fluxul de productie
► Schimbarea usoara si rapida a periilor de structurat
► Prelucrarea fara praf datorita celor doua guri exhaustoare ce permit o aspirare eficienta a resturilor de la ambelor grupuri de periere

 

Tempora 60.12 e-motion - Agregat industrial pentru aplicarea cantului 

Automatizare 100% - Pachetul e-motion asigura controlul total asupra utilajului si asupra productiei. Tempora poate fi testata in cadrul standului Felder Gruppe. 

Tempora 60.12 este destinat unui nivel profesional si industrial de lucru si cuprinde panou de comanda cu ecran color, sensibil la atingere si control 100% automat prin pachetul e-motion, activarea/dezactivarea (electrica sau pneumatica) si reglarea la 1/100 mm a tuturor grupurilor de prelucrare precum si a rolelor de presare si avans direct din panoul de control, sistem de aplicare a baghetelor de pana la 12 mm, grup de presare cu trei role de contact si beneficiaza de 3 ani garantie Format-4 prin programul G+.

 

Masina de gaurit multiplu Felder FD 21 Professional

AVANTAJE: 

► Precizie garantata - 21 de axe cu distanta de 32 mm intre acestea si diametru maxim al burghielor de 35 mm, adancime maxima de gaurire 70 mm si inaltimea maxima a piesei de prelucrare de 65 mm
► Fara vibratii in timpul prelucrarii datorita sasiului compact, cu masa solida din fonta masiva.

► Folosesti suprafata de prelucrare la maximum - masa de lucru poate fi extinsa in 3 parti prin intermediul unor mese ajutatoare – ideala pentru prelucrarea pieselor de dimensiuni mari.
► Sistem de blocare a riglei de bazare - Cu pozitii presetate ce asigura un grad maxim de repetabilitate..
► Compensarea automata a adancimii de gaurire - de 8 mm (adancime presetata) pentru reglare rapida. 
2 rigle de bazare de 1.500 mm cu 2 opritori pe fiecare - Ideale pentru prelucrarea pieselor de dimensiuni mari, de peste 3 m lungime . In plus, pozitionarea stanga-dreapta a celor doua rigle de bazare ofera un avantaj in depozitarea masinii atunci cand nu lucrati pe aceasta pentru ca ocupa spatiu mic si masina se poate manevra mai usor.
► Pistoane de prindere a pieselor cu actionare pneumatica ceea ce ofera fixare precisa si puternica a pieselor de lucru fara a fi nevoie ca piesele sa fie sustinute manual.
► Capul de gaurire poate fi inclinat intre 0 – 90° cu functie de blocare la reglarea stabilita – ceea ce asigura grad ridicat de repetabilitate a operatiilor.
► Blum, Hettich si Grass  - Compatibila cu module de gaurire pentru Blum, Hettich si Grass.
► Dispozitiv de gaurire in unghi de 45° pentru prelucrarea pieselor in unghi de 45° fara reglari aditionale.

Cand: De miercuri pana duminica, intre 13 - 17 septembrie 2017

Unde: Pavilion Central – Romexpo, Bulevardul Marasti 65-67, Bucuresti

Program:

Miercuri – Sambata, 13 – 16 septembrie – 10:00 - 18:00

Duminica, 17 septembrie – 10:00 - 16:00

Pentru mai multe informatii despre targ sau despre utilajele Felder Gruppe, ne puteti contacta la numarul de telefon 0731-335337 sau pe adresa de email felder@felder.ro.