Ligna 2015

Descoperiti noile utilaje si tehnologii de la Felder Gruppe

2015 sta sub semnul inovatiei

In perioada 11 – 13 mai a avut loc Targul International de Prelucrarea a Lemnului Ligna 2015. Devenit deja o traditie pentru intreaga industrie de prelucrare a lemnului, targul de la Ligna este evenimentul de referinta in industrie si reuneste la fiecare editie cei mai mari producatori de utilaje de prelucrarea lemnului si dezvoltatori de solutii pentru industria de mobila.

Anul acesta au participat peste 1.500 de expozanti, din peste 40 de tari, ale caror standuri au acoperit aproximativ 120.000 mp. Noi solutii de integrare si interconectare a masinilor si a echipamentelor, abordarea unei noi perspective a resurselor, precum si prezentarea noilor trenduri eco in industrie sunt cateva dintre inovatiile din domeniu prezentate la targ.

Felder Gruppe a participat si la aceasta editie, unde si-a prezentat noile utilaje si solutii tehnologice inovatoare menite sa ofere o noua experienta clientilor sai. De la noi functionalitati pana la masini mai economice, dar si design-uri futuriste, 2015 pentru Felder Gruppe este, cu siguranta, anul inovatiei.  

CNC-urile H200, H350, H300 si H500, masinile de cant Felder 360 si 480, gama de agregat pentru aplicarea cantului Format-4 Tempora, ferastraul panglica FB 710 cu ghidaje ceramice"X-Life", sistemul de schimbare rapida al panzei Easy Lock pentru Felder si Format-4 unic in lume sunt cateva dintre noutatile acestui an prezentate de Felder Gruppe la Ligna 2015.

Standul Felder Gruppe la Hanovra in cifre:

  • 1.500 mp
  • 100 de masini expuse
  • 104 reprezentanti Felder la stand
  • 18 modele noi de utilaje prezentate in premiera

In perioada urmatoare, va invitam sa descoperiti noile utilaje si tehnologii pregatite pentru dumneavoastra incepand cu acest an. Toate noutatile vor fi actualizate in sectiunea de mai jos. De asemenea, pentru informatii aditionale, va stam la dispozitie la 0731-335337 sau pe adresa de email felder@felder.roPuteti vedea imagini cu standul Felder Gruppe si cu noile utilaje aici

Noutatile Felder Gruppe la Ligna 2015

Video cu noile utilaje Felder Gruppe

 

Va invitam sa faceti un tur virtual la standul Felder Gruppe de la Ligna. 2015 sta, cu siguranta, sub semnul inovatiei! 

Masina de indreptat Felder A 951L 

Acum cu masa de 2.700 mm

Masina de indreptat Felder A 951L impresioneaza cu solutiile inovatoare si o lungime a mesei de indreptat de neegalat in clasa sa, iar rigla de ghidare vine cu un nou design menit sa economiseasca din spatiul din atelier, astfel ca masina poate fi instalata in imediata apropiere a peretelui fara sa fie afectata latimea de prelucrare.

Afla mai mult...

 

 

Masina de indreptat Format-4 plan 51L

Acum cu o lungime a mesei de 3.000 mm

Cu o lungime a mesei de indreptare de 3 m si lungimea mesei la intrare de 1.65 m, noua masina de indreptat Format-4 plan 51L este solutia ideala pentru prelucrarea pieselor de dimensiuni mari, oferind precizie la zecime de mm, dar si noi functionalitati menite sa va usureze munca in procesul de prelucrare. In plus, noul plan 51L vine cu un design atractiv, creat special pentru a oferi mai mult spatiu in atelier.

Afla mai mult...
 

Noul centru cu comanda numerica (CNC) Format-4 profit H 200

Tehnologia CNC de ultima generatie este acum disponibila si pentru atelierele mici si mijlocii.

Indiferent de tipul de productie, de serie sau la comanda, centrul cu comanda numerica universal Format-4 profit H200 va realiza piese la gata cu eficienta maxima, astfel incat sa recuperati investitia inca din prima zi de utilizare.

Afla mai mult...