Ligna 2017

Descoperiti noile utilaje si tehnologii de la Felder Gruppe

Traditie | Inovatie | Perfectiune

In perioada 22 – 26 mai va avea loc Targul International de Prelucrarea a Lemnului Ligna 2017. Devenit deja o traditie pentru intreaga industrie de prelucrare a lemnului, targul de la Ligna este cel mai mare targ comercial pentru masini, utilaje si unelte pentru industria de prelucrare a lemnului si reuneste la fiecare editie cei mai mari producatori de utilaje de prelucrarea lemnului si dezvoltatori de solutii pentru industria de mobila.

Noi solutii de integrare si interconectare a masinilor si a echipamentelor, abordarea unei noi perspective a resurselor, precum si prezentarea noilor trenduri in industrie sunt cateva dintre inovatiile din domeniu care vor fi prezentate la editia Ligna 2017.

Felder Gruppe va participa si la aceasta editie, unde va prezenta noi utilaje si solutii tehnologice inovatoare menite sa ofere o noua experienta clientilor sai.

De la noi functionalitati pana la masini mai economice, dar si noi tehnologii industriale, editia 2017 va fi una plina de surprize.

Cum va fi standul Felder Gruppe la Hanovra in cifre:

  • 2.200 mp
  • Peste 100 de masini expuse
  • modele noi de utilaje prezentate in premiera

Te asteptam in spatiul expozitional Felder Gruppe, Sala 13, intre 22-26 mai, la Hannover Messe in Hanovra, Germania.

Felder Gruppe la Ligna 2017

Te asteptam in spatiul expozitional Felder Gruppe, Sala 13, intre 22-26 mai, la Hannover Messe in Hanovra, Germania. 

Pentru a te ghida prin lumea de prelucrare a lemnului de la Ligna 2017 parcurge harta interactiva de aici a standului Felder Gruppe.

E simplu: pentru a vizualiza selecteaza un stand sau descarca planul pe telefonul tau mobil.