Nu credem in calitate, ci in dovezile ei

Teoretic, suntem un prieten de calitate. Practic, clientii nostri sunt de acord cu noi. Am pus umarul la povestile de succes a peste 3000 de ateliere de tamplarie si fabrici de mobila din Romania in cei 15 ani de activitate, iar clientii nostri spun ca Un Felder nu te lasa la greu. Citeste mai jos povestile lor de succes si cum i-au ajutat in activitate utilajele Felder Gruppe.

Interviu Felder: George Uzun, Profilo Group, Bucuresti

Am inceput intr-un atelier mic improvizat intr-un garaj de 50 de metri patrati si numai cu scule de mana. Dupa un an ne-am mutat intr-un spatiu de 200 de metri patrati si a aparut primul utilaj Felder – un circular. La doi ani dupa aceea am ajuns intr-o hala de productie de 1.000 de metri patrati si am inceput sa investim in echipamente, inclusiv intr-un CNC....

Citeste toata povestea

 

Interviu Felder: Ciprian Dumitru, ABC Building, Sibiu

De la 2 lei la 4 milioane de euro cu productie si comercializare de canapele

Nu ne dadea nimeni vreo sansa de succes in anul 2010, in criza, cand nu se vindea si nu se cumpara nimic. Am dovedit ca se poate, insa am muncit si muncim foarte mult.

Citeste toata povestea

Interviu Felder: Bogdan Barnoveanu, Bonarte, Iasi

De la tipar si tehnica dentara, la productie de mobilier

De la inceput si pana acum am schimbat vreo cinci circulare pana am ajuns sa iau unul de la Felder Gruppe.

 Citeste toata povestea

Interviu Felder: Cazaciuc Tiberiu Adrian, Sibiu

Avand, ca angajat, experienta in lucrul cu furnizori profesionisti am cautat potentialii furnizori din piata care sa ofere in primul rand calitate. Pretul a contat in al doilea rand. Iar la calitate nu ma refer doar la cea a produselor, ci si a serviciilor. Dintre cele pe care le-am gasit si am considerat ca pot avea incredere, am ales Felder Gruppe pentru ca au preturi pe care le pot asimila, chiar daca nu sunt mici, iar calitatea produselor si a serviciilor sunt bune. La urmatoarea achizitie nu am mai studiat piata, ci am mers tot pe varianta Felder pentru ca in afaceri nu este importanta doar fidelizarea clientilor, ci si a furnizorilor.

Nu doar furnizorul trebuie sa faca eforturi sa multumeasca clientii, ci si acestia la randul lor trebuie sa arate furnizorilor ca ii apreciaza. 

Citeste toata povestea

Interviu Felder: Sorin Vasile, Folimob, Brasov

Mobilier rezistent si de buna calitate, nu lucru facut de mantuiala

Suntem cei mai vechi mobilisti din Brasov. Este foarte important sa-ti placa meseria, sa tii cont de orice si sa oferi solutii clientilor.

Am inceput cu Felder cand am luat prima masina si am colaborat bine cu cei de la Felder. Ne trimiteau destul de repede piesele de care aveam nevoie. Sunam la Bucuresti daca aveam probleme si se rezolva repede. Iar daca masina este ingrijita, n-ai treaba cu ea. Dar trebuie sa te implici. Vezi ca s-a ciobit sau s-a zgariat ceva, nu te duci asa la client. 

Citeste toata povestea

Interviu Felder: Mihai Gurgu, Gurgu Prod Com, Caransebes

La Gurgu pasiunea pentru lemn este mostenita din tata-n fiu

Stiu de Felder de mult timp. Am lucrat cu masinile Felder in Austria, dar v-am vazut si pe la targurile pe care le-am vizitat. Iar primele echipamente le-am luat in anul 2014, atunci cand am realizat primul proiect cu fonduri europene. Am ales Felder pentru ca imi plac produsele si oamenii cu care lucrez. In plus, ati avut si tot ceea ce am avut nevoie.

Citeste toata povestea 

Interviu Felder: Ilona si Ionut Iacob, Iacob Mob, Piatra Neamt

Obstacolele ne sunt date ca sa ne dam seama cat de puternici suntem. Motoul nostru este Orice vis implinit incepe cu o dorinta

Penultima investitie am facut-o anul trecut. Am simtit ca acesta este urmatorul pas pe care trebuie sa-l facem. Am fi pierdut comenzi daca nu il faceam. Este vorba despre o masina noua de aplicat cant, bineinteles, tot de la Felder. Ne-am dus la targul de la Romexpo sa o vedem ca niste copii care se bucura de o jucarie noua. Cand am adus-o in hala ne-am bucurat foarte tare de treapta pe care am urcat-o. Am plans de bucurie. Inca un vis implinit.  

Citeste toata povestea 

Interviu Felder Gruppe: Valeriu Fitcal, Invento Art Design, Bucureti

Invento Art Design – specialisti in lucrari unicat cu material compozit

Fiind la inceput, nepricepandu-ma in acest domeniu si cumparand utilaje la mana a doua, am ales Felder pentru ca stiam ca service-ul este in Romania si isi face treaba bine. Echipamentele sunt bune, iar eu sunt multumit. Cei de la Felder au venit si le-au pus in functiune, iar ele au mers bine. Apoi, dupa ce am vazut cat de bine functioneaza utilajele, am continuat colaborarea cu Felder.

Citeste toata povestea 

Interviu Felder: Liviu Capuseanu, Mida Mob

Mida Mob La Mida Mob calitatea este obtinuta cu echipamente de top

Folosesc utiajele Felder Gruppe de un an si jumatate. Comparand cu ceea ce am avut inainte, sunt multumit din toate punctele de vedere: echipamente, service, financiar.

Am nevoie de promptitudine, iar Felder si-a facut foarte bine treaba.

 Citeste toata povestea 

Interviu Felder: Gheorghe Predescu, Giurgiu

Micul atelier din Adunatii Copaceni care produce scari pentru Saint-Tropez

Lemnul e povestea mea

CF 741 S Pro imi ocupa in atelier o suprafata de numai 2,5 mp si imi asigura toate operatiile de care am nevoie pentru a realiza scari de calitate: indreptare, rindeluire, taiere, frezare, gaurire si scobire. Cel mai important avantaj pentru mine a fost posibilitatea imbinarii in unghi de 45 de grade. Foarte putini fac imbinarea la 45 de grade. Iei prima bucata de piesa, o frezezi la 45, apoi perechea lui, o spinteci si le bagi in coada.

Citeste toata povestea 

Interviu Felder: George Munteanu, Tecade, Brasov

Un fost angajat ni le-a recomandat. Stiam despre Felder, dar nu era momentul potrivit. Insa, la un moment dat, s-au potrivit toate. Am avut si bani si nevoie de echipamente. Iar sistemul de plate in rate pe un an oferit de Felder ni s-a potrivit perfect pentru ca nu era o presiune asa de mare ca la fondurile europene. Colaborarea noastra cu Felder se inscrie in conditiile unui parteneriat corect si facut asa cum trebuie.

In plus, service-ul este foarte important. Dar nu am ce sa va spun despre acest subiect pentru ca de cand le-am luat nu am avut nevoie de service.

Citeste toata povestea 

Interviu Felder: Petru Hogea, Ticel, Caransebes

Iubesc sa modelez lemnul si sa-i dau o finalitate.

 Cand ai o masina performanta creste nivelul preciziei, scade timpul de executie si muncim mai putin. Apoi a urmat o masina de indreptat si un banzic, tot de la Hammer. Dupa aceea am inceput cu sculele Festool despre care stiam ca sunt cele mai bune.

Citeste toata povestea 

Interviu Felder: Istvan Csaba Mezei, Termolemn Industry, Harghita

Am ales sa cumpar utilaj Felder deoarece am vazut la un prieten. Mi-au placut functionalitatea si punctualitatea masinii, iar primul utilaj l-am luat in 2007 si a fost un F700. Utilajele Felder m-au ajutat sa-mi optimizez mai bine productia. De exemplu cu  AD 741 am castigat spatiu deoarece e un utilaj 2 in 1 si se trece foarte repede de la o operatie la alta. 

Citeste toata povestea  

Interviu Felder: Florentina Stoica, Tibi Mobex, Dolj

Am inceput colaborarea cu Felder Gruppe in urma cu aproape 12 ani cu o masina pentru aplicarea cantului. Pe masura ce afacerea noastra a crescut, am avut nevoie de noi utilaje adaptate fluxului nostru de lucru, asa ca am achizitionat un ferastrau circular. Si, crescand numarul de comenzi, am hotarat sa investim intr-o masina de gaurit multiplu FD 21 PRO.

Citeste toata povestea   

Interviu Felder: Krishan Fares, RIFA, Cluj-Napoca

La Felder ne simtim ca acasa. Multumim Felder pentru tot sprijinul acordat si suntem convinsi ca vom colabora si in continuare.

Am inceput sa lucram in tamplarie cu unelte semiprofesionale, dar din dorinta de a avea produse care sa indeplineasca standarde inalte de calitate am inceput sa ne documentam despre ce marca de unelte si ce unelte sa procuram. Asa am ajuns la concluzia ca Felder este cea mai buna solutie pentru noi. Atat masina de indreptat si rindeluit AD951, cat si freza F900Z ne ajuta sa producem mai mult si mai calitativ. 

Citeste toata povestea