Stiri din industria de prelucrare a lemnului

Fiti la curent cu cele mai noi tehnologii

Luna Calitatii

Anual, in noiembrie se sarbatoreste la nivel mondial Luna Calitatii, scopul principal fiind acela de crestere a gradului de constientizare asupra importantei calitatii in toate domeniile de activitate ale societatii.

MAI MULTE DETALII

Interviu Mihai Ispas, prof. dr. ing. decan Facultatea de Ingineria Lemnului

Felder Gruppe Romania a schimbat anul acesta utilajele pentru prelucrarea lemnului din laboratorul de specialitate al Facultatii de Inginerie a Lemnului, Universitatea Transilvania din Brasov, cu unele noi, de ultima generatie, astfel incat si baza materiala pentru pregatirea profesionala sa fie in pas cu noile tehnologii si studentii sa aiba acces la cele mai noi informatii din domeniu. In acest context, dorind sa aflam care au fost beneficiile aduse actului educational prin innoirea utiliajelor din laborator, am discutat cu profesor dr. ing. Mihai Ispas, decanul facultatii. Mai mult, in interviul acordat de dansul veti putea citi informatii valoroase despre piata muncii si sistemul educational dar si despre relatia care exista intre calitatea actului educațional și calitatea muncii prestate de absolventi in campul muncii.

MAI MULTE DETALII

Profita de ofertele speciale de toamna

Toamna aceasta se numara promotiile! Pana la sfarsitul lunii noiembrie ai preturi speciale la toate produsele din portofoliul Felder Gruppe Romania!

MAI MULTE DETALII

Interviu Felder: Istvan Csaba Mezei, Termolemn Industry, Harghita

MAI MULTE DETALII

Interviu Felder: Florentina Stoica, Tibi Mobex, Dolj

MAI MULTE DETALII