Promotie aniversara Festool 90 de ani, exclusiv prin Felder Gruppe Romania

90 de ani de traditie, 90 de produse in promotie

Anul acesta, Festool implineste 90 de ani de scule de mana de calitate germana. Inca de la fondarea sa in 1925, calitatea si inovatia au constituit prioritatea Festool, iar in cei 90 de ani de existenta, Festool a obtinut peste 300 de patente si peste 80 de premii pentru produsele sale.

Pentru a marca cum se cuvine aceasta aniversare, Felder Gruppe Romania va ofera pana la finalul anului 90 de produse in promotie. In fiecare luna, puteti beneficia de oferte speciale dedicate pentru cate o gama de scule de mana din portofoliul Festool.

Portofoliul Festool cuprinde o gama larga de scule de mana si accesorii: masini de slefuit si polisat, scule de mana pentru imbinare, taiere, frezare lemn, PAL sau corian, gaurire-insurubare, aplicare cant, organizarea spatiului in atelier sau la client, dar si scule de mana pentru renovari interioare si constructii

Brosura aniversara Festool

In plus, la fel ca utilajele Felder Gruppe, toate sculele Festool beneficiaza de solutiile flexibile de finantare oferite prin Programul Flex-Fin si de asistenta tehnica prin programul Blitz Service, Partener autorizat asistenta tehnica Festool.

Felder Gruppe Austria in Romania, cel mai mare producator de utilaje clasice din lume pentru prelucrarea secundara a lemnului, a devenit importator direct si distribuitor national al sculelor de mana profesionale marca Festool, produse de concernul german TTS Tooltechnic Systems AG & Co. KG, in iulie 2014.

 

Click pe brosura pentru a vedea ofertele speciale aniversare Festool pentru luna mai 2015

 

 


CONDITII COMERCIALE GENERALE
Prezentele oferte speciale lunare sunt valabile exclusiv pe teritoriul Romaniei, pentru fiecare luna in curs (data confirmarii comenzii) in perioada Martie - Decembrie 2015, in limita stocului disponibil, numai pentru produsele FESTOOL. Preturile sunt exprimate in EUR si nu includ TVA, in conditia franco depozit furnizor Bucuresti. Plata se va face in RON, la cursul EUR/RON al BNR din data emiterii facturii fiscale plus un coeficient de risc valutar. Reducerile (discounturile) oferite in fiecare luna nu se pot cumula cu alte reduceri sau oferte si se aplica numai produselor comandate in configuratiile indicate sau superioare in luna in curs. Preturile, reducerile si datele tehnice pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu se aplica comenzilor deja confirmate. Felder Gruppe nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de tipar. Imaginile sunt cu titlu de prezentare si nu atrag responsabilitatea Felder Gruppe Romania.