NOU | Prelucrare completa in doar 5 m²!

Centrul de prelucrare cu comanda numerica (CNC) Creator 950

Noua solutie CNC de mare productivitate de la Format-4 Creator 950, dedicata gauririi si frezarii panourilor, este o intrare simpla si sigura in lumea prelucrarii cu comanda numerica.

Fara timp pierdut cu pregatirea pieselor pentru lucru

Marele avantaj comparativ cu alte centre CNC:  fara ventuze si console de pozitionare, fara selectarea campului de lucru, Creator 950 este gata de lucru.

Electromandrina si capul CNC de gaurire sunt reglabile in mod continuu

Electromandrina de 12 kW ofera o performanta reala ridicata si permite prelucrarea diferitelor materiale, inclusiv frezarea MDF-ului. Capul de gaurit DH17 garanteaza efectuarea tuturor gaurilor de care aveti nevoie. In plus, optional, masina poate fi dotata cu un cap de gaurire DH25.

Procesare de sus in jos

Conceptul de prelucrare pe orizontala in 3/4 axe a piesei de lucru convinge de la prima vedere. Chiar si cele mai grele piese pot fi prelucrate cu usurinta cu operarea unei singure persoane.

Solutie de software: Woodflash

Programarea rapida si intuitiva este una dintre tehnologiile cheie de la Format-4. Interfata grafica a utilizatorului va ofera reprezentarea tridimensionala a fiecarei intrari. Aceasta va ofera un feedback vizual asupra tuturor operatiilor efectuate pe piesele de lucru in orice moment.

Magazie cu 4 scule

Magazia cu 4 scule asigura schimbarea rapida si eficienta a sculelor si a agregatelor.

Flexibilitate prin utilizarea agregatelor

Ramaneti mereu flexibil in aplicatii prin utilizarea optionala a agregatelor de care aveti nevoie. Centrul cu prelucrare numerica Creator 950 poate efectua cu usurinta operatii pe 4 laturi: efectuare de nuturi, gaurire pe toate laturile, cepuire/frezare in cant (usi de interior).

Al doilea rand de limitatori panouri

Prelucrarea sigura si precisa pieselor mai lungi este facilitata de un al doilea rand de limitatori.

Masa de lucru

Pentru suprafetele sensibile, Creator 950 este echipat cu o masa de rasina fenolica cu perna de aer ce garanteaza o miscare libera a materialului.

Sistem de deplasare cu prindere

Prinderea piesei de lucru se realizeaza prin 2 cleme cu actionare pneumatica robuste. Deplasarea lor se realizeaza cu ajutorul mecanismului pinion clemaliera ce asigura o indrumare optima a piesei de lucru.

Sistem automat de masurare a lungimii

Gata de lucru: sistemul automat de masurare a lungimii mareste si mai mult productivitatea.

Inserarea de cepuri

Unitatea mobila de cepuire introduce automat si precis cepurile in piesa de lucru in ambele laturi ale axei X.