Felder Gruppe Romania sustine Concursul National al Montatorilor de Pardoseli si expozitia Art Floors 2017

23 - 26 martie 2017, Pavilionul C3 - Romexpo

Concursul National al Montatorilor de Pardoseli

A inceput numaratoarea inversa! Felder Gruppe Romania va da intalnire la Concursul National al Montatorilor de Pardoseli din Romania si expozitia specializata Art Floors 2017, competitia celor mai buni tineri montatori din domeniu.

In perioada 23 – 26 martie 2017, la Romexpo - Pavilionul C3, se va desfasura o noua editie a Concursului National al Montatorilor de Pardoseli din Romania si expozitia specializata Art Floors 2017.

Evenimentul va fi organizat de AMPR (Asociatia Montatorilor de Pardoseli din Romania), cu sprijinul EUFA P+F (Asociatia Europeana pentru Promovarea Pregatirii Profesionale a Montatorilor de Parchet si Pardoseli) si va avea loc in paralel cu cea mai importanta manifestare expozitionala de constructii din Romania, care reuneste targurile Construct Expo, Ambient Expo, Romtherm, Mobila Expo si Expo Flowers & Garden.

Cu ocazia Concursul National al Montatorilor de Pardoseli din Romania 2017, Felder Gruppe Romania, impreuna cu Asociatia Montatorilor de Pardoseli din Romania, initiaza un Memorandum de Colaborare, prin care se doreste punerea bazelor unui parteneriat de lunga durata pentru sustinerea si promovarea Concursului National al Montatorilor de Pardoseli din Romania 2017, sprijinirea industriei de pardoseli din Romania prin promovarea activitatilor acesteia si oferirea de produse si servicii de instruire, atat pentru concurentii din cadrul competitiei, cat si pentru membrii industriei.

“Ne dorim ca prin aceasta colaborare sa punem bazele unui parteneriat de lunga durata pentru sustinerea si promovarea Concursul National al Montatorilor de Pardoseli din Romania, dar nu numai. Dorim sa sustinem activ toate activitatile si actiunile intreprinse de AMPR in acest segment al industriei. Credem cu tarie ca astfel de proiecte au capacitatea sa aduca o crestere sanatoasa industriei, iar Concursul National al Montatorilor de Pardoseli din Romania contribuie la formarea urmatoarelor generatii de specialisti. Felder Gruppe Romania pune la dispozitia acestora scule pentru prelucrare, dar si o baza de cunostinte dobandite in ani de experienta de specialistii nostri. Eu spun mereu ca noi crestem impreuna cu clientii nostri, perfect valabil pentru toate industriile de altfel, doar ca acest lucru este constientizat mai putin in industria noastra. Dezvoltarea industriei pe toate laturile ei, atat comerciale, cat si educative, presupune efort, timp si rabdare.” – Dragos Maracineanu, Director Felder Gruppe Romania.

“Ne bucuram ca alaturi de noi, montatorii profesionisti de pardoseli, a venit incepand de astazi Felder Romania, care ne sustine cu scule de ultima generatie necesare atat la competitii si scolarizari, cat si in activitatea noastra de zi cu zi. Ne dorim ca acest eveniment sa fie doar inceputul unei lungi si fructuoase colaborari. - Razvan Dobre, Presedintele Asociatiei Montatorilor de Pardoseli din Romania.

Despre Concurs

Concursul National al Montatorilor de Pardoseli este un eveniment care promoveaza performanta, profesionalismul si materialele de buna calitate in randul profesionistilor in constructii, a publicului larg si a tinerilor care vor sa imbratiseze o specializare in acest domeniu.

Organizatorii asigura pentru participantii la concurs un arbitraj de specialitate la cel mai inalt nivel, prin prezenta personala a Presedintelui EUFA P+F, domnul Heinz Brehm, si a altor doi arbitri germani, precum si a unor arbitri romani care au absolvit cursuri de profil la scoala din Neustadt an der Aisch (Germania), atestate de organizatia europeana amintita. Acestia vor concepe de asemenea modelele propuse competitorilor, cu ajutorul carora sa poata fi decis clasamentul, tinand cont de toate exigentele prevazute in regulamentul de concurs. Este asigurata astfel o competitie cu standarde si exigente ridicate, punand in opera cele mai performante materiale de montaj de pe piata europeana.

Cel mai bun parchetar va participa la intrecerea europeana ce va avea loc in 2018 in Suedia.

In calitate de partener in cadrul competitiei, Felder Gruppe Romania va pune la dispozitie scule de mana Festool pentru tinerii parchetari participanti la Sectiunea pardoseli de lemn: masini de frezat multifunctionale cu masa stationara de lucru, ferastraie circulare stationare, aspiratoare mobile, precum si sculele de prelucrare necesare.

Totodata, Felder Gruppe Romania va oferi premii castigatorilor, constand in:

Premiul I - Ferastraul circular TS 55 REBQ-Plus FS

Premiu special - Set NovoSys Start, pentru repararea defectelor din lemn/PAL

Standul Felder Gruppe Romania la Art Floors 2017

In cadrul acestui eveniment Felder Gruppe Romania va fi prezenta cu un stand expozitional cu produse din gamele Festool - marca nr. 1 in lume de scule profesionale de mana, Novoryt - marca elvetiana de solutii profesionale de reparare a suprafetelor din lemn si a materialelor derivate si Schneider – solutii complete pentru aerul comprimat

Pe parcursul celor patru zile de evenimente,sunteti asteptati la standul Felder Gruppe Romania pentru a testa solutiile pregatite alaturi de specialistii nostri.

Oferte speciale

Pe toata perioada concursului si expozitiei, aveti reduceri speciale la toate produsele din standul Felder Gruppe Romania!

Descopera ofertele speciale valabile pe toata perioada Concursului National al Montatorilor de Pardoseli din Romania si expozitiei specializate Art Floors 2017 aici.

Mai multe detalii despre AMPR (Asociatia Montatorilor de Pardoseli din Romania), Concursul Montatorilor de Pardoseli si expozitia Art Floors, aici: http://www.ampr.org.ro/ si aici: http://www.pardoselimagazin.ro/.

Ne vedem intre 23 si 26 martie la Romexpo, Pavilionul C3!

Sectiuni de concurs

•    pardoseli de lemn (parchet)

•    pardoseli elastice/textile (PVC, linoleum, mocheta)

•    pardoseli turnate (epoxi, poliuretan)

•    pardoseli reci (gresie, piatra naturala)

Criteriile care stau la baza evaluarii lucrarilor si candidatilor sunt cele stabilite de EUFA P+F, intalnite in toate competitiile de profil:

•    exactitatea montajului fata de planul tematic

•    calitatea montajului si acuratetea imbinarilor

•    incadrarea in termenul de executie

•    modul de abordare a etapelor

•    curatenia la locul de munca

•    modul in care sunt folosite sculele si echipamentele

•    estetica

Premii oferite de Felder Gruppe Romania

Premiul 1 - Un ferastrau circular TS 55 REBQ-FS Plus

Seria TS 55. Precizie mai mare. Forma constructiva cu fete plate.

► Carcasa cu linie zvelta pentru flexibilitate maxima si proximitate redusa fata de perete (12 mm)

► Reglarea unghiului de taiere oblica de la -1 la 47°

► Vizorul transparent al trasajului de taiere asigura urmarirea liniei de taiere si a panzei circulare a ferastraului

► Pana de ghidare pentru siguranta in timpul lucrului si pozitionare usoara in locasul dorit

 

Puncte centrale de interes in aplicatii

► Taieri precise in materiale cu grosime de pana la 55 mm

► Taierea usilor de interior la lungime, utilizand sina de ghidare si ferastraul circular

► Fabricarea rosturilor de dilatare la parchet si imbinari aparente

► Taierea placilor aglomerate (din aschii de lemn) la dimensiuni si taierea si prelucrarea gips-cartonului

Premiu special oferit de Felder Gruppe Romania - Un Set NovoSys Start

Set NovoSys Start, pentru repararea defectelor din lemn/PAL

►  Pentru PAL și PVC, în cutie Systainer SYS 1 TL

► Ceruri si chituri pentru repararea micilor defecte mereu la indemana, atat in atelier, cat si in activitatile de montaj

► Set 86 articole: 20 x batoane chit (ceara tare) | 50 x batoane ceara moale | 10 x carioca cu rezervor si supapa | 1 x letcon cu gaz | 1 x rezerva gaz | 1 x spatula plastic pentru aplicare | 2 x pasla abraziva

Art Floors este o expozitie specializata, dedicata producatorilor, importatorilor si distribuitorilor de pardoseli si accesorii pentru pardoseli din Romania.

Printre solutiile expuse la standul Felder Gruppe Romania, se numara:

► Scule de mana profesionale Festool pentru o gama larga de aplicatii, precum taiere, gaurire-insurubare, imbinare, frezare, aspirare, slefuire, aplicare cant, precum si solutii pentru organizarea spatiului de lucru. Pe toata perioada targului, sculele de mana expuse la stand vor fi testate pentru vizitatori de catre specialistii Festool la cele 2 bancuri de lucru.

► Solutii pentru repararea suprafetelor din lemn, PAL, MDF sau PVC sub forma de chituri si ceara sau solutii profesionale cu materiale termoplaste pentru umplerea gaurilor de noduri. Toate solutiile Novoryt vor putea fi testate la standul Novoryt la bancul de lucru dedicat Novoryt.

► Solutii pentru aerul comprimat Schneider Airsystems: compresoare portabile si mobile, stationare cu surub, tratarea aerului comprimat si scule de mana pneumatice pentru pentru fixarea plintei pentru parchet, a baghetei pentru geam sau pentru tapiterie. 

 

Descopera ofertele speciale valabile pe toata perioada Concursului National al Montatorilor de Pardoseli din Romania si expozitiei specializate Art Floors 2017 aici.

Felder Gruppe Romania va pune la dispozitia participantilor la Sectiunea pardoseli de lemn bancuri de lucru dedicate activitatilor din cadrul concursului.

Masina de frezat profile stationara TF 1400, cu masa de lucru

Masina de frezat multifunctionala cu masa stationara de lucru.

► Set complet format din masa stationara de lucru (cadru de baza pentru module stationare), subansamblu de modul stationar si masina de frezat multifunctionala
► Masina de frezat multifunctionala poate fi utilizata nu numai ca masina stationara cu masa de lucru, dar si ca masina electrica portabila
► Reglarea simpla a inaltimii de frezare cu un maner manivela
► Posibilitate de extindere flexibila - pentru o diversitate si mai mare de aplicaţii
► Conector dublu la aspirare
► Protectie arcuita la aspirare pentru frezarea sigura a profilelor si aspirare optimizata a prafului
► Modulul stationar pentru masina de frezat poate fi inlocuit cu alte module stationare CMS

Puncte centrale de interes în aplicatii

► Toate tipurile de lucrari de frezare: falturi, caneluri, contur curb si forme
► Frezarea formelor si profilelor curbe la ghidajul pe rulment cu bile
► Operatie de imbinare pana la opritor

 

Ferastrau circular stationar Precisio CS 50, cu masa de lucru

Putere maxima perfect tinuta sub control

► Schimbarea panzei de ferastrau cu sistem FastFix, fara chei
► Maner multifunctional: un singur maner cu toate functiile integrate
► Schimbare rapida de la o taiere dreapta la una transversala cu ajutorul limitatorului unghiular
► Protectie mobila impotriva aschiilor, pentru taieri fara desprinderi de aschii pe ambele parti
► Canal in V de imprejmuire, pentru localizarea limitatoarelor unghiulare
► Poate fi adus la nivel de statie de taiere prin adaugarea unei game extinse de accesorii
► Suport de panze de ferastrau (accesoriu): panzele de ferastrau si aparatori intotdeauna la indemana   

Puncte centrale de interes în aplicatii

► Panza de ferastrau se trage pentru taieri rapide si precise transversale cu latimi de pana la 300 mm
► Taieri transversale cu latime de pana la 200 mm la 45°
► Taieri longitudinale cu o adancime de 52 mm
► Panza de ferastrau se inclina pentru taieri in unghi intre -2° si 47°
► Pana distantier retractabila pentru taieri ascunse - inlaturarea ei nu este necesara

Aspirator mobil Cleantec CTL 26

Aspiratorul mobil, flexibil, cu un rezervor de 26 litri

► Functia antistatica previne dezvoltarea electricitatii statice in timpul lucrului
► Aprobat pentru clasa de praf „L”
► Fixarea cutiilor Systainer prin intermediul Sys-Dock
► Aspirare puternica constanta datorita turbinei compacte de inalta performanta
► Suport de furtun si infasurator de cablu pentru siguranta si ordine mai mare
► Economic datorita utilizarii optime a volumului disponibil cu sacul de filtrare SELFCLEAN din rezervor

Puncte centrale de interes în aplicatii

► Functia antistatica previne dezvoltarea electricitatii statice in timpul lucrului
► Aprobat pentru clasa de praf „L”
► Fixarea cutiilor Systainer prin intermediul Sys-Dock
► Aspirare puternica constanta datorita turbinei compacte de inalta performanta
► Suport de furtun si infasurator de cablu pentru siguranta si ordine mai mare
► Economic datorita utilizarii optime a volumului disponibil cu sacul de filtrare SELFCLEAN din rezervor 

Cand: De joi pana duminica, intre 23 – 26 martie 2017

Unde: Pavilion C3 – Romexpo, Bulevardul Marasti 65-67, Bucuresti

Program:

Joi – Sambata, 23 - 25 martie, 09.00 - 18.00

Duminica, 26 martie, 09.00 - 16.00

Pentru mai multe informatii despre targ sau despre produsele Felder Gruppe, ne puteti contacta la numarul de telefon 0731-335337 sau pe adresa de email felder@felder.ro.