Spectacolul de forme si idei din 2014

13 ani de BIFE-SIM alaturi de dumneavoastra

Cum a fost la BIFE-SIM 2014

Va multumim pentru participarea din acest an la cel mai mare targ de mobila si echipamente pentru prelucrarea lemnului din Romania, BIFE-SIM 2014, si pentru interesul aratat pentru utilajele noastre. Prezenta dumneavoastra in numar atat de mare la targ si la standul nostru ne-a facut sa ne simtim foarte increzatori in perspectivele de dezvoltare ale industriei pentru perioada urmatoare.

Standul nostru de la BIFE-SIM 2014 in cifre:

  • 13 ani de BIFE-SIM alaturi de dumneavoastra
  • Peste 700 de vizitatori la stand
  • Peste 220 mp si peste 22 de utilaje expuse la stand 

Editia din acest an a BIFE-SIM a confirmat iesirea acestei industrii dintr-o criza care parea fara sfarsit. Numarul mare de vizitatori, interesul foarte mare aratat utilajelor noastre - concretizat prin incheierea unui numar neasteptat de mare de contracte chiar pe perioada targului - precum si multitudinea de intalniri programate pentru perioada imediat urmatoare, ne confirma ca suntem pe drumul cel bun. Pentru noi, a fost de departe cea mai buna editie de la inceputul crizei si datorita succesului inregistrat de lansarea noului program de garantii extinse «G+» si a sculelor de mana Festool, pe care le-am introdus in portofoliul companiei odata cu editia din acest an a BIFE-SIM. Multumesc in primul rand echipei mele care s-a comportat exemplar, precum si echipei extinse de organizatori care a facut totul ca acest eveniment sa devina, an de an, mai bun. 

                  Dragos Maracineanu, Director Felder Gruppe Romania

Pentru aceia dintre dumneavoastra care nu ati reusit sa ne treceti pragul anul acesta, va reamintim ca toamna aceasta beneficiati de oferte speciale la utilajele de prelucrare a lemnului din cele trei marci ale Felder Gruppe, Felder, Hammer si Format-4, si la accesoriile pentru lemn.

Puteti citi si descarca brosurile cu oferte speciale, accesand linkurile de mai jos.

  • Oferte speciale toamna 2014 la utilaje si accesorii pentru prelucrarea lemnului, aici.
  • Oferte speciale toamna 2014 pentru sculele de mana profesionale Festool, aici

Noi va dam intalnire si anul viitor in acelasi loc cu si mai multa tehnologie, utilaje, scule si accesorii pentru prelucrarea lemnului 100% din Austria. Pana atunci, ne puteti vizita in showroom-ul nostru din Str. Turnu Magurele Nr. 270, Bucuresti, unde va stam la dispozitie sa va ajutam sa luati cea mai buna decizie pentru afacerea dumneavoastra. 

        

Mult succes in activitate!