14 ani de BIFE-SIM impreuna cu voi, 5 zile de teste alaturi de clientii nostri, 288 de mp si peste 50 de utilaje si scule de mana expuse la stand

Cum a fost la BIFE-SIM 2015

Intre 19 – 23 septembrie 2015 a avut loc Targul International de Mobila, Echipamente si accesorii BIFE-SIM 2015, la Romexpo. Felder Gruppe Romania a fost prezenta la BIFE-SIM cu toate cele trei marci de calitate ale grupului austriac: Hammer – Solutii economice destinate micilor ateliere, Felder – Solutii profesionale destinate firmelor mici si mijlocii si Format-4 – Solutii industriale pentru firmele mijlocii si mari, precum si Festool – Marca nr. 1 in lume de scule profesionale de mana, dar si cu noi solutii: Schneider – marca germana de solutii complete pentru aerul comprimat din grupul TTS Tooltechnic Systems AG & Co. KG din care face parte si Festool si Novoryt - marca elvetiana de solutii profesionale de reparare a suprafetelor din lemn si a materialelor derivate, precum PAL sau MDF.

Conceptul din acest an a fost "Testeaza calitatea alaturi de clientii Felder Gruppe la BIFE-SIM 2015" si ne-am tinut de promisiune pe toata durata targului, utilajele si bancurile de probe de la standul nostru au fost in functiune, in permanenta, astfel incat vizitatorii sa poata vedea utilajele lucrand. In plus, odata cu editia din acest an a BIFE-SIM, am introdus in portofoliul nostru doua noi game de produse: solutiile elvetiene pentru repararea suprafetelor din lemn, PAL si MDF - Novoryt si solutiile complete pentru aer comprimat - Schneider

    

Daca anul trecut afirmam ca BIFE-SIM 2014 marca iesirea industriei din criza, anul acesta, BIFE-SIM 2015 ne-a confirmat asteptarile: un numar mai mare de vizitatori si un interes foarte mare pentru utilaje si scule de mana, precum si un numar neasteptat de mare de contracte chiar pe perioada targului. Ne-am bucurat sa fim vizitati de firme noi, la inceput de drum, clientii care doresc sa-si schimbe utilajele de generatie mai veche sau chiar clienti care doresc sa se extinda in 2015 si sa treaca la un alt nivel cu afacerea lor, lucru care ne arata ca industria se afla pe drumul cel bun. 

Dragos Maracineanu, Director Felder Gruppe Romania despre BIFE-SIM 2015.

De asemenea, editia din acest an a BIFE-SIM a marcat si un alt moment important pentru grupul austriac: incheierea „Parteneriatului pentru Excelenta in Calitate in Industria Lemnului (PECIL)” cu Asociatia Romana pentru Calitate (A.R.C.) ce are ca obiectiv dezvoltarea sanatoasa si pe termen lung a industriei lemnului din Romania prin promovarea conceptului de calitate si a sistemelor de management al calitatii catre entitatile din acesta industrie. Cu aceasta ocazie, presedintele ARC, Liliana Nitu a acordat un interviu despre calitate in Romania pe care va invitam sa-l descoperiti in aici. Interviul prezinta o sinteza a abordarii calitatii in Romania, dar ofera si informatii de interes pentru companiile care doresc sa implementeze un sistem de management al calitatii. 

Prin “Parteneriatului pentru Excelenta in Calitate” impreuna cu Asociatia Romana pentru Calitate ne dorim sa ii asiguram pe clientii nostri ca le vom fi alaturi si de acum incolo, iar celor care abia au pornit la drum cu noi ca le vom fi, indiferent de situatie, un prieten de calitate,  a adaugat Dragos Maracineanu, Director pentru Romania al Felder Gruppe.

Standul Felder Gruppe Romania la BIFE-SIM 2015 in cifre:

  • 14 ani de BIFE-SIM
  • Peste 800 de vizitatori la stand
  • 288 mp: 220 mp dedicati utilajelor Felder Gruppe si 68 mp masinilor de mana Festool
  • Peste 50 de utilaje si scule de mana expuse la stand
  • 5 zile de teste pe utilaje si scule de mana
  • 68 de pagini de oferte speciale pentru utilaje si scule de mana

Pentru aceia dintre dumneavoastra care nu au reusit sa viziteze standul Felder Gruppe anul acesta, puteti vedea imagini de la targ pe pagina oficiala de Facebook a Felder Gruppe Romania.

In plus, pana la finalul lunii noiembrie beneficiati de ofertele speciale de toamna la utilaje si scule de mana Festool. 

Click pentru ofertele speciale pentru utilaje

Click pentru ofertele speciale pentru scule de mana Festool

 

Pentru mai multe informatii despre targ sau despre ofertele speciale Felder Gruppe, ne puteti contacta la numarul de telefon 0731-335337 (0731-FELDER) sau pe adresa de email felder@felder.ro.