10 - 14 septembrie in complexul expozitional Romexpo

Felder Gruppe la BIFE-SIM 2014

A inceput numaratoarea inversa! Felder Gruppe Romania va da intalnire si in acest an la cel mai important targ de mobila din Romania, BIFE SIM 2014, in perioada 10 - 14 septembrie, in complexul expozitional Romexpo.

Participarea la targurile de profil contribuie la pastrarea standardelor de calitate si la asimilarea noilor curente de tehnologie si solutii folosite in prelucrarea secundara a lemnului. Cu peste 10 ani de experienta in oferirea de solutii pentru prelucrarea lemnului in Romania, Felder Gruppe Romania este masura sa va ofere solutii integrale de prelucrare a lemnului perfect adaptate nevoilor dumneavoastra.

In cadrul standului nostru de la BIFE SIM 2014, veti putea vedea noi tehnologii inteligente si va veti intalni cu specialistii nostri gata sa va ofere cele mai bune solutii pentru nevoile afacerii dumneavoastra.

Printre utilajele expuse la stand, se numara:

  • Solutii de aplicat cantul pe drept si curb din gama profesionala si agregate industriale, compacte, dar si masini de mana pentru cant
  • Utilaje de gaurit multiplu
  • Ferastraie circulare cu mese mobile de formatizat
  • Ferastraie panglica
  • Masini de frezat cu masa mobila si ax inclinabil
  • Masini de frezat cu masa de cepuit si ax inclinabil
  • Masini combinate cu pana la 5 operatiii (M.U.T.)
  • Masini de calibrat
  • Centru de prelucrea numerica (CNC)

Noutatea din acest an o reprezinta sculele de mana profesionale marca Festool, produse de concernul german TTS Tooltechnic System AG & Co. KG. Felder Gruppe Romania a devenit importator direct si distribuitor national al sculelor Festool incepand cu luna iulie a acestui an. Gama de scule de mana Festol acopera o diversitate de operatii, precum gaurire-insurubare, frezare, slefuire, taiere, dar si sisteme modulare compacte stationare sau portabile.

Suprizele pe care vi le-am pregatit nu se opresc aici. Toamna aceasta este toamna garantiilor mari. Astfel ca toate utilajele noastre beneficiaza de garantii mai mari prin Programul de Garantie Extinsa G+. Aflati mai multe detalii, aici.

Vizitati standul Felder Gruppe Romania de la BIFE-SIM 2014 si vom fi bucurosi sa va prezentam toate solutiile noastre pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastra.