Testeaza calitatea la Expowood 2016

20 - 23 aprilie, Platforma Rulmentul - Brasov, Sala Dacia, Rand C

Felder Gruppe Romania vine mai aproape de voi la Expowood 2016.

Felder Gruppe Romania va asteapta la Expowood cu toate marcile consacrate ale grupului austriac: Hammer – Solutii economice destinate micilor ateliere, Felder – Solutii profesionale destinate firmelor mici si mijlocii si Format-4 – Solutii industriale pentru firmele mijlocii si mari, precum si Festool – Marca nr. 1 în lume de scule profesionale de mana.

De asemenea, la standul Felder vor fi prezentate doua noi solutii pentru lemn. Schneider - Solutii complete pentru aerul comprimat. Schneider Druckluft GmbH face parte, alaturi de Festool, din grupul TTS Tooltechnic Systems AG & Co. KG din Germania si cuprinde solutii complete pentru obtinerea, tratarea, transportul, conectarea si utilizarea aerului comprimat. Novoryt – Marca elvetiana de solutii profesionale de reparare a suprafetelor de lemn si materiale derivate, precum PAL sau MDF. Solutiile de reparare Novoryt cuprind o gama larga de culori, adaptate pentru toate tipurile si nuantele de lemn. Solutiile Novoryt sunt economice, se aplica rapid si usor, astfel incat rezultatul va fi intotdeauna apreciat de clientul final.

Veti avea parte de patru zile de consiliere de specialitate, de demonstratii pe utilajele Felder Gruppe si sculele de mana Festool, de premii si promotii speciale pentru toate produsele din portofoliul Felder Gruppe Romania.

Ce veti putea vedea la standul nostru

Printre utilajele expuse la targ veti putea vedea echipamente Felder Gruppe ce acopera o gama variata de  aplicatii, sculele de mana Festool, cat si intreaga gama de solutii pentru repararea suprafetelor din lemn Novoryt.

La standul Felder Gruppe veti vedea urmatoarele utilaje: 

 • Ferastrau circular cu masa mobila de formatizat Format-4 Kappa 400 X-Motion;
 • Masina combinata Hammer A3 41 cu 2 operatii pentru indreptare/rindeluire;
 • Sistem profesional mobil de exhaustare Felder AF 14 cu 1 sac filtrant, 1 sac de colectare, debit de aer aspirat 2350 mc/h, cu gura de exhaustare Ø 140 mm;
 • Sistem profesional stationar de exhaustare Felder AF 22-200 cu 1 sac filtrant, 2 saci de colectare, debit de aer aspirat 3700 mc/h, cu gura de exhaustare Ø 200 mm;
 • Masina pentru aplicarea automata a foliei pe cant Felder Seria 900 G 320 cu grosimea foliei 0.4 – 2 mm, cu doua grupuri de prelucrare;
 • Masina pentru aplicarea automata a foliei pe cant Felder Seria 900 G 680 cu grosimea foliei 0.4 – 6 mm, cu grupuri de pre-frezare si rotunjire la colturi;
 • Masina de rindeluit la grosime Felder Seria 900 D 963 cu latimea maxima de prelucrare de 630 mm;
 • Masina de frezat cu masa mobila de cepuit si ax inclinabil Felder Seria 700 Z;
 • Masina de gaurit multiplu Felder Seria 900 FD 21 cu 1 grup reglabil, cu 21 de axe;
 • Ferastrau circular Felder Seria 900 K 940 S cu masa mobila de formatizat “X-Roll”, cu sistem de inclinare a grupului “Easy-Glide”;
 • Compresor stationar cu surub Schneider AirMaster AM K 5-10-270 XBDK cu vas tampon orizontal.

Cu ce va mai asteptam

Pe langa echipamentele expuse la stand si promotiile de care veti beneficia pe durata targului, va asteptam la tombola “Primavara accesoriilor” – tombola oferita de Felder Gruppe Romania cu sprijinul revistei Intarzia.

In cadrul tombolei vor fi acordate 13 premii in valoare totala de 1500 EUR + TVA, iar marea extragere va avea loc in ultima zi a targului, sambata, 23 aprilie – ora 12:00.

Cum participati

 1. Vizitati standul tomboleo la Expowood 2016 - stand D1;
 2. Completati talonul de participare la tombola;
 3. Castigati unul dintre cele 13 premii puse in joc.

Premii tombola „Primavara accesoriilor”

1 x Set reparare defecte lemn / PAL / PVC Set 245 articole Novoryt 

1 x Set de scule 120 de piese Festool. Exclusiv prin Felder Gruppe

1x Panza pentru ferastraul circular la alegere PAL/Lemn 

1 x 10 rulete cu lungimea de 5.000 mm cu 2 stopuri

Cand si unde ne gasiti

Targul International de Industrie a Mobilei, Prelucrare a Lemnului si Exploatare Forestiera Expowood 2016, are loc in Brasov, de miercuri pana sambata, intre 20 si 23 aprilie, in cadrul centrului de evenimente Lux Divina, situat pe str. 13 Decembrie 96. Locatia se afla la 500 de metri de centura Bucuresti-Targu Mures, in apropiere de Shoping Center-ul Coresi si Mall-ul Auchan. Standul Felder Gruppe Romania, se afla in sala Dacia, rand C, si il puteti vizita de miercuri pana sambata dupa cum urmeaza: miercuri: intre orele 12 – 18, joi – vineri: 10 – 18, sambata: 10 – 14.

 

Va asteptam!

Pentru mai multe informatii despre targ sau despre utilajele Felder Gruppe, ne puteti contacta la numarul de telefon 0731-335337 (0731-FELDER) sau pe adresa de e-mail: felder@felder.ro.