Anul acesta, gama premium de utilaje pentru prelucrarea lemnului a Felder Gruppe, Format-4, implineste 15 ani.

Format-4 – 15 ani de tehnologie inteligenta din Austria

Gama premium de utilaje pentru prelucrarea lemnului a companiei Felder Gruppe a fost lansata acum 15 ani si de atunci solutiile complete oferite prin Format-4 au satisfacut cele mai exigente nevoi ale producatorilor de mobila din lumea intreaga. Create conform filozofiei “Tehnologie inteligenta din Austria”, solutiile industriale Format-4 au setat noi standarde, ajungand unul dintre liderii industriei de prelucrarea lemnului.

Calitatea premium -  mai accesibila

Calitatea superioara, controlul digital, precizia la sutime de milimetru au fost mult timp disponibile doar pentru firmele mari si puternic industrializate. Pentru prima data, Format-4 a facut calitatea premium accesibila pentru companiile mici si mijlocii, permitandu-le in acest fel sa faca fata competitiei prin productivitatea sporita.

 

“Tehnologie inteligenta din Austria” – un ideal fara compromis si o promisiune tinuta

Detaliile si solutiile impresionante, precum si numeroasele inovatii si patente obtinute i-au asigurat brandului Format-4 o poveste de succes in acesti ani.

Calauziti de promisiunea de a oferi clientilor tehnologie inteligenta 100% din Austria, Felder Gruppe a dezvoltat masini cu comanda digitala si software-uri complementare, oferind in acest fel un pachet de solutii complete de top.

Prin intermediul produselor configurabile, perfect adaptate nevoilor fiecarui client in parte, expertizei, grijii pentru nevoile clientului, inovatiei continue, precum si prin valorile adanc inradacinate, suntem fideli viziunii noastre si dorim sa oferim clientilor nostri cele mai bune servicii fara compromis si de acum incolo, promisiunile lui Hansjörg Felder pentru viitor.

 

“Calitatea utilajelor noastre se reflecta in succesul dumneavoastra” – Format-4 este partenerul dumneavoastra pentru prelucrarea lemnului

Contactul direct si cooperarea cu producatorii de mobila activi ne permit sa observam si sa anticipam nevoile acestora in timp real, si astfel sa le folosim in procesul de dezvoltare de noi concepte de masini, ne marturiseste Directorul Executiv al Felder, explicand secretul succesului brandului Format-4.

Tehnologiile moderne si standardele exigente de productie sunt esentiale pentru precizia maxima si pentru cea mai buna calitate a procesului de prelucrare. Departamentul de dezvoltare si cercetare al companiei implementeaza in permanenta inovatii tehnice, contribuind astfel la optimizarea productivitatii pentru clientii nostri finali.

 

Cel mai inalt nivel de expertiza prin perfectionare profesionala continua

Precum masinile noastre, si consilierii nostri de vanzari sunt mereu cu un pas in fata. Prin simularea de ateliere de tamplarie in centrul tehnologic al Format-4 ii ajuta pe acestia sa ofere clientilor configuratii individuale, perfect adaptate fiecarei nevoi. Prin pasiune, convingere si instruire constanta oferim clientilor exact masina de care au nevoie. La Format-4 cunoastem in detaliu cerintele clientilor nostri., mai adauga Directorul Executiv al Felder.

 

Perfectiune in 50 de modele

Masinile Format-4 reprezinta calitatea de top a produselor austriece Felder. Intreaga productie si dezvoltare a acestora este realizata 100% in fabrica din Hall, in Tirol, de la ferastraie circulare de formatizat, masini de rindeluire, agregate industriale pentru aplicarea cantului, agregate industriale pentru taierea in pachet, prese hidraulice industriale pentru aplicarea furnirului pana la centre cu comanda numerica in 5 axe. In fiecare zi din ultimii 15 ani, producatori de mobila din toata lumea au ales sa investeasca in echipamentele Format-4 si sa devina ambasadori ai prelucrarii perfecte.