Noutati de la Ligna 2015

Felder A951L cu masa de 2.700 mm

Noua masina de indreptat Felder A 951L

Masina de indreptat Felder A 951L impresioneaza cu solutiile inovatoare si o masa de indreptat de neegalat in clasa sa, iar rigla de ghidare vine cu un nou design menit sa economiseasca din spatiul din atelier, astfel ca masina poate fi instalata in imediata apropiere a peretelui fara sa fie afectata latimea de prelucrare.

Noua masina de indreptat Felder A 951L prezinta o serie de avantaje menite sa va usureze munca, sa va creasca productivitatea si sa obtineti rezultate perfecte de fiecare data. 

Avantajele dumneavoastra:

Masa de prelucrarea cu o lungime mai mare (2.700 mm), solida, din fonta masiva    
Inclinarea riglei de ghidare intre 90° - 45° pentru usurinta si confort in prelucrare
Noul design al riglei de bazare asigura stabilitate, precizie si contribuie la economisirea spatiului in atelier prin posibilitatea de pozitionare a masinii in imediata apropiere a peretelui.
Sistemul de siguranta (aparatoarea) este integrat in sasiul masinii pentru o mai buna sustinerea a piesei de lucru. Aparatoarea se regleaza pe inaltime, astfel incat sa prelucrati in siguranta chiar si piese cu inaltime mica. In plus, pentru o manevrarare mai comoda, aparatoarea se pliaza pe partea din fata a masinii.

Arbore de rindeluire cu 4 cutite, cu schimbare rapida a cutitelor, fara ajutorul sculelor in mai putin de 2 minute, precum si sistem de autoaliniere a cutitelor

Pentru ultimii 25 de ani, arborele de rindeluire cu sistem de schimbare rapida si autoaliniere a setat noi standarde in segmentul masinilor de indreptat si rindeluit. Lansat in 1987, avantajele sistemului sunt valabile si acum: sistemul de schimbare rapida, in mai putin de 2 minute, autoalinierea cutitelor, obtinerea unor suprafete perfect plane, cost redus al consumabilelor, precum si cresterea productivitatii. 
Masina poate fi dotata cu rigla auxiliara pentru prelucrarea pieselor inguste.

Reglare rapida si precisa a adancimii de lucru 


 

Optional: Arborele de prelucrare Silent-Power 

Dedicat exclusiv masinilor de indreptat si rindeluit Felder Gruppe, arborele de prelucrare Silent Power va ofera o operare extrem de silentioasa, cu 50% mai redusa decat in cazul arborilor obisnuite, durata de viata cu 20 de ori mai mare fata de cutitele clasice, suprafete perfect plane, precum si consum redus de energie. Silent Power face diferenta atunci cand doriti sa investiti intr-o masina de indreptare si rindeluire la grosime.

 

Detalii tehnice

Latimea de prelucrare: 510 mm

Lungimea mesei de indreptare: 2.700 mm

Adancimea de prelucrare: 0-8 mm

Arbore de rindeluire cu 4 cutite

Reglare rapida si precisa datorita sistemului patentat de reglare folosind ghidajele laterale

Motor: 5.5 cp (4 kW) S6/40% in dotare standard

Motor: 7.5 cp (5.5 kW) S6/40% dotare optionala

Motor: 10.0 cp (7,35kW) S6/40% dotare optionala

Motor: 13.5 cp (10 kW) S6/40% dotare optionala 

Pentru mai multe deta­lii despre noile utilaje prezentate la Targul International de Prelucrarea a Lemnului Ligna 2015 ne puteti contacta pe adre­sa de e-mail: felder@felder.ro sau la numarul de telefon: 0731.335.337 (0731-FELDER).