Noutati de la Ligna 2015

Format-4 plan 51L cu masa de 3.000 mm

Noua masina de indreptat Format-4 plan 51L

Cu o lungime a mesei de indreptare de 3 m si lungimea mesei la intrare de 1.65 m, noua masina de indreptat Format-4 plan 51L este solutia ideala pentru prelucrarea pieselor de dimensiuni mari, oferind precizie la zecime de mm, dar si noi functionalitati menite sa va usureze munca in procesul de prelucrare. In plus, noul plan 51L vine cu un design atractiv, creat special pentru a oferi mai mult spatiu in atelier.

Beneficiati de avantajele oferite de noua masina de indreptat Format-4 plan 51 L. Prelucrarea pieselor cu dimensiuni mari, reglarea precisa si fara efort, confortul si siguranta maxima in prelucrare sunt cateva dintre avantajele plan 51L ce va vor spori productivitatea si va vor oferi rezultate perfecte. In plus, plan 51L este ideala pentru productia de trepte si scari, fiind prima masina de indreptare Format-4 care ofera prelucrare convexa si concava. 

► Lungimea mesei de indreptare: 3.000 mm

► Lungimea mesei la intrare de 1.65 m ideala pentru piese mari

► Reglarea electrica a adancimii de prelucrare de pana la 8 mm  

► Prelucrare convexa sau concava 

 

Descoperiti mai jos toate avantajele masinii de indreptate plan 51L:

Masa de 3 m si lungime de intrare de 1.65 m, ideala pentru prelucrarea pieselor de dimensiuni mari   

Masa mai lunga, solida din fonta masiva asigura siguranta si precizie maxima de prelucrare chiar si cu sarcina maxima de incarcare.    

 

Reglare precisa si rapida cu sistemul electric Power-Drive 

Design nou pentru mai mult spatiu in atelier

Rigla de bazare solida, precisa are acum un design care contribuie la economisirea spatiului din atelier, masina putand fi pozitionata in imediata apropiere a peretelui, fara sa limiteze capacitatea de prelucrare. 

Siguranta si confort sporit in prelucrare

Sistemul de siguranta (aparatoarea) este integrat in sasiul masinii pentru o mai buna sustinere a piesei de prelucrat. Aparatoarea se regleaza pe inaltime, astfel incat sa prelucrati in siguranta chiar si piese cu inaltime mica. In plus, pentru o manevrarare mai comoda, aparatoarea se pliaza pe partea din fata a masinii.

Prelucrare convexa sau concava simpla si rapida, ideala pentru imbinari perfecte

Ideala pentru trepte si scari, plan 51L este prima masina de indreptare Format-4 care permite prelucrarea convexa si concava.

Prelucrarea concava permite o imbinare mai buna a pieselor, astfel incat, in cazul treptelor si scarilor conduce la evitarea zgomotelor cauzate de uzarea treptelor prin presiune. Forma concava previne frecarea partilor laterale ale treptelor (efectul de scartait), intrucat imbinarea concava nu mai permite jocul sau frecarea elementelor intre ele. 

In plus, imbinarea concava sau convexa se realizeaza rapid si usor. Presiunea exercitata la mijlocul piesei asigura o prindere mai buna si la capete, astfel incat sunt necesare mai putine elemente de fixare.

Arbore de rindeluire cu 4 cutite, cu schimbare rapida a cutitelor, fara ajutorul sculelor, in mai putin de 2 minute, precum si sistem de autoaliniere a cutitelor

Pentru ultimii 25 de ani, arborele de rindeluire cu sistem de schimbare rapida si autoaliniere a cutitelor a setat noi standarde in segmentul masinilor de indreptat si rindeluit. Lansat in 1987, avantajele sistemului sunt valabile si acum: sistemul de schimbare rapida, in mai putin de 2 minute, autoalinierea cutitelor, obtinerea unor suprafete perfect plane, cost redus al consumabilelor, precum si cresterea productivitatii. 

Optional: Arborele de prelucrare Silent-Power 

Dedicat exclusiv masinilor de indreptat si rindeluit Felder Gruppe, arborele de prelucrare Silent Power va ofera o operare extrem de silentioasa, cu 50% mai redusa decat in cazul arborilor obisnuite, durata de viata cu 20 de ori mai mare fata de cutitele clasice, suprafete perfect plane, precum si consum redus de energie. Silent Power face diferenta atunci cand doriti sa investiti intr-o masina de indreptare si rindeluire la grosime.

 

Date tehnice:

Latimea de indreptare: 510 mm

Lungimea mesei de indreptare: 3.000 mm

Adancimea de taiere: 0-8 mm

Arbore de rindeluire cu 4 cutite in dotare standard

Reglare electrica rapida si precisa a mesei cu pachetul Power-Drive, in dotare standard

Motor: 5.5 cp (4 kW) S6/40% in dotare standard

Motor: 7.5 cp (5.5 kW) S6/40% dotare optionala 

 

Daca vreti sa aflati mai multe detalii despre noua masina de indreptate Format-4 plan 51L, ne puteti contacta la numarul de telefon 0731-335337 sau pe adresa de email felder@felder.ro.