Mereu la indemana, atat in atelier, cat si in activitati de montaj

Novoryt: Solutii profesionale pentru repararea suprafetelor din lemn

Novoryt cuprinde solutii profesionale de reparare a suprafetelor din lemn si a materialelor derivate, precum PAL sau MDF. Solutiile de reparare Novoryt acopera o gama larga de aplicatii si culori, adaptate pentru toate tipurile si nuantele de lemn sau materiale derivate, atat pentru constructii interioare, cat si exterioare. Produsele Novoryt sunt economice, se aplica rapid si usor, astfel incat rezultatul final va fi intotdeauna apreciat de clientul final.

Novoryt Forte

Aplicatii: Umplerea gaurilor de noduri si a crapaturilor adanci

Utilizare: Se aplica cu ajutorul unor dispozitive (pistoale) care topesc granulele. Dupa umplerea nodurilor sau a crapaturilor, se aplica peste acestea suportul din aluminiu pentru racirea materialului. Surplusul se elimina cu ajutorul unei spatule speciale. 

  

Ceruri moi

Aplicatii: Repararea suprafetelor uzate, zgarieturi mobilier, parchet laminat, lemn, PAL, MDF, pentru mobilier de exterior si interior etc.

Utilizare: Se aplica cu ajutorul unei brichete speciale cu rol de topire a cerii.

Disponibile in 125 de culori 

  

Ceruri solide si chituri pentru repararea micilor defecte

Aplicatii: Repararea suprafetelor cu uzura redusa, pentru mobilier de interior, zgarieturi si ciobituri fine

Folosire: Se aplica direct pe suprafata cu defect

Disponibile in 80 de culori 

  


Catalogul de culori pentru ceruri moi si solide poate fi vizualizat aici. 


 

Carioci corectoare 

Aplicatii: Corecturi fine pentru zgarieturi, suprafete cu uzura redusa, accentuarea fibrei lemnului, retusuri pentru o gama larga de materiale: lemn, PAL, PVC, linoleum etc.

Spray-uri de finisare

Aplicatii: Fixarea si redarea stralucirii suprafetelor din lemn, PAL sau MDF dupa folosirea cerurilor pentru reparare

Adeziv bicomponent rapid 

Aplicatii: Imbinare rapida pentru componente din lemn, PAL, MDF, PVC sau alte tipuri de suprafete sintetice. 

Folosire: Se aplica baza (adezivul) si apoi, conform instructiunilor, intaritorul 

 

Pentru mai multe informatii despre toata gama de solutii Novoryt, ne puteti contacta la numarul de telefon 0731 335 337 sau pe adresa de email felder@felder.ro

 


Despre Novoryt

Novoryt AG, cu sediul in Elvetia, are peste 25 de ani de experienta in producerea de materiale pentru repararea suprafetelor din lemn, PAL, MDF si alte materiale derivate, dar si materiale plastice, corian sau ceramica. Scopul companiei este sa ofere clientilor sai solutii de calitate, rapide si usor de folosit pentru o diversitate de situatii, precum defectele care pot aparea in activitatile de montaj. Compania elvetiana exporta solutii de reparare in peste 20 de tari din lume.