22 scule de mana Festool cu accesorii cadou

Oferte speciale de sarbatori la sculele de mana Festool

Anul acesta de sarbatori va intampinam cu oferte speciale la sculele de mana Festool si accesorii cadou. Descoperiti pachetele speciale pentru sculele de mana pentru taiere, aplicarea cantului, frezare, slefuire, imbinare, gaurire – insurubare si exhaustare si organizarea spatiului de lucru de la Festool - exclusiv prin Felder Gruppe Romania.

Pana la sfarsitul lunii februarie 2015, beneficiati de:

  • Reduceri de pana la 20 % si accesorii cadou pentru sculele de mana pentru gaurire insurubare. Oferta aici.
  • Reduceri de pana la 24% si accesorii cadou pentru sculele de mana pentru frezare. Oferta aici.
  • Reduceri de pana la 32% si accesorii cadou pentru sculele de mana pentru slefuire. Oferta aici.
  • Reduceri de pana la 25% si accesorii cadou pentru sculele de mana pentru imbinare. Oferta aici.
  • Reduceri de pana la 20% si accesorii cadou pentru sculele de mana pentru aplicarea cantului. Oferta aici.
  • Reduceri de pana la 24% si accesorii cadou pentru sculele de mana pentru taiere. Oferta aici.
  • Reduceri de pana la 37% si accesorii cadou pentru exhaustare si scule de mana dedicate organizarii spatiului de lucru. Oferta aici
  • Brosura oferte speciale de sarbatori pentru FestoolOferte speciale pentru Sistemele Modulare Compacte (SMC)

De asemenea, daca sunteti deja posesori de scule de mana Festool, iarna aceasta beneficiati de reducere de 20% la toata gama de accesorii. In plus, orice scula de mana care nu este achizitionata in cadrul pachetelor recomandate beneficiaza de discount de 20%

Nu pierdeti oferta noastra de sarbatori pentru sculele de mana Festool! Descarcati brosura alaturata cu ofertele speciale.

Pentru mai multe detalii despre produsele aflate in promotie va rugam sa va adresati departamentului de vanzari Felder Gruppe Romania, aici.

 

Va uram sarbatori pline de inspiratie!

 

 


Prezentele oferte speciale sunt valabile exclusiv pe teritoriul Romaniei in perioada Decembrie 2014 – 28 Februarie 2015 (data confirmarii comenzii), in limita stocului disponibil, numai pentru produsele FESTOOL. Preturile sunt exprimate in EUR si nu includ TVA, in conditia franco deposit furnizor Bucuresti. Plata se va face in RON, la cursul EUR/RON al BNR din data emiterii facturii fiscale plus un coeficient de risc valutar de 1.5 %. Reducerile (discounturile) oferite nu se pot cumula cu alte reduceri sau oferte si se aplica numai produselor comandate in configuratiile indicate sau superioare. Preturile, reducerile si datele tehnice pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu se aplica comenzilor deja confirmate. Felder Gruppe nu isi asuma raspunderea eventualelor erori de tipar.