Utilajele mai bune merita garantii mai mari

Programul de Garantie Extinsa G+

Da, este adevarat: am dublat si triplat garantiile generale oferite tuturor utilajelor noastre! Pentru ca pur si simplu, experienta ne-a aratat ca utilajele noastre sunt mai bune si merita cele mai mari garantii. Pentru ca noi, de 60 de ani, zi de zi, gandim, proiectam, producem si livram in toata lumea utilaje de cea mai buna calitate.

Programul de garantii extinse G+ prelungeste garantia standard oferita tuturor utilajelor Felder Gruppe cu pana la:

  • 2 ani pentru Hammer

  • 3 ani pentru Felder si Format-4

  • 3 ani  pentru arborele de prelucrare Silent-Power

  • 6 ani pentru sistemul patentat de inclinare a grupului de prelucrare Easy-Glide

  • 10 ani la sistemul patentat de glisare al mesei mobile X-Roll

Aflati mai multe despre Programul de garantii extinse al Felder Gruppe Romania de la consilierii nostri de vanzari, aici.

 


*Garantia acopera toate componentele utilajelor sau a sistemelor indicate, cu exceptia componentelor electrice si pneumatice care au 12 luni garantie oferita de producatorul acestora din UE, de la care Felder Gruppe se aprovizioneaza, cu exceptia componentelor de uzura, cum ar fi, dar nelimitandu-se la: curele si benzi transportoare, piulite, piese filetate, bucse grafitate, talpi presoare, rulmenti necapsulati care necesita gresare, roti dintate si alte piese din plastic, cu obligatia respectarii conditiilor de acordare a garantiei prevazute in contractul incheiat intre parti.