Povestea lui Radu

Rol: Sa indrume, sa consilieze si sa informeze clientii despre utilajele Felder Gruppe.

Radu Munteanu

Functie: Consultant Vanzari

De cand: De cand si-a reinnoit permisul de conducere 05.06.2015

Rol: Sa indrume, sa consilieze si sa informeze clientii despre utilajele Felder Gruppe. Sa gaseasca solutii tehnice adecvate si sa le adapteze bugetului clientului. Colegii l-au poreclit Google.

La 6 ani m-a invatat bunicul meu sa folosesc gealaul (rindea de mana). La 10 ani mi-am schimbat singur podetul la sanie. Bineinteles ca s-a rupt la o saptamana dupa. Recent mi-am facut un dressing, dar inca nu e gata. Visez la o casa pe model rustic, cu multe flori, cerdac si acoperita cu sindrila din lemn.


 

JURNAL DE FELDER

Te-ai imagina facand mobila? Da, chiar imi fac singur mobila prin casa. Mi-am facut un dressing, care inca nu e gata.
Spune-ne o intamplare amuzanta din firma. Aveam un coleg care stranuta zgomotos. Cam ca un arbore de rindeluire cu cutite clasice. Cand l-a auzit seful prima data, si-a scapat telefonul din mana si a strigat sa-i chemam o salvare. De atunci am invatat sa spun “sanatate” in germana: "Ge sund heit!"
O amintire din copilarie

Am fost prins la furat de cirese si mi-am luat prima bataie zdravana. Nici acum nu i-am zis mamei ca am ajuns plin de vanatai acasa.

Piesa de mobilier/obiectul din lemn preferat?

Cufarul de zestre.

Utilaj preferat:                      


F700Z - prima masina vanduta in cadrul BIFE'16, e efectiv masina perfecta, are posibilitati infinite de utilizare.

Talentul tau ascuns

Pot merge pe jos distante lungi.

De ce ti-e frica?


 

De intuneric - dorm cu televizorul pornit.​

Lucruri pe care iubesti sa le faci in timpul liber


 

Sa miros aerul proaspat dimineata - la tara. Sa sparg lemnele - chiar ma linisteste. Sa petrec timp cu familia. Sa mesteresc prin casa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Goleste-ti mintea, fii fara forma, fara model, ca apa. Acum, daca pui apa intr-un pahar, apa devine paharul; daca pui apa intr-o sticla, apa devine sticla; daca pui apa intr-un ceainic, apa devine ceainicul. Acum, apa poate curge sau se poate sfarama. Fii apa, prietenul meu!

Bruce Lee

 

Bruce Lee. Personalitatea care m-a marcat cel mai mult. Cand eram mic, voiam sa ma fac astronaut Imi place la nebunie sa ma plimb prin padure