Impreuna pentru afacerea dumneavoastra

Felder Gruppe Romania - importator direct si distribuitor national scule de mana profesionale Festool

Solutii complete de calitate de la producatori de calitate

Dragi producatori din industria lemnului,

Avem placerea sa va anuntam ca, incepand cu 01.07.2014, Felder Gruppe Romania, reprezentantul Felder Gruppe Austria in Romania, cel mai mare producator de utilaje clasice din lume pentru prelucrarea secundara a lemnului, a devenit importator direct si distribuitor national al sculelor de mana profesionale marca Festool, produse de concernul german TTS Tooltechnic Systems AG & Co. KG.

Traditia indelungata, inovatia continua, calitatea deosebita a produselor si atentia permanenta la nevoile clientilor nostri reprezinta valori comune solide, ce stau la baza parteneriatului de lunga durata dintre Felder Gruppe si Festool.

Brosura oferte speciale scule de mana profesionale

Totodata, pentru a marca inceputul acestui parteneriat, am pregatit pentru fiecare dintre dumneavoastra 17 pachete profesionale la preturi speciale, pe care va invitam sa le descoperiti in brosura alaturata.

In plus, la fel ca utilajlele Felder Gruppe, toate sculele Festool beneficiaza de solutiile flexibile de finantare oferite prin Programul Flex-Fin.

Pentru mai multe detalii despre sculele de mana Festool, ne puteti contacta pe adresa de email felder@felder.ro sau la numarul de telefon: 0731-335337 (0731-FELDER).