Ferastraul circular cu masa mobila de formatizat Kappa 550 este cel de-al 30.000 – lea utilaj care a parasit portile fabricii din Tirol

Utilajul Format-4 cu numarul 30.000

Inca din 2001 de la lansarea sa, gama premium a Felder Gruppe, Format-4, a satisfacut cele mai exigente cerinte ale producatorilor de mobila din toata lumea. La inceputul acestui an, Felder Gruppe a livrat si a instalat utilajul cu numarul 30.000 catre noul sau proprietar, Fritz Oberhauser, din Bavaria.

 Cel de-al 30.000 - lea utilaj Format-4 livrat este un ferastrau circular cu masa mobila de formatizat Kappa 550

Dupa prima vizita in fabrica de la Tirol, am ramas impresionat de standardele de calitate superioare si, in acelasi timp de traditia si valorile care ghideaza compania Felder Gruppe, asa cum se intampla si in compania noastra.

Fritz Oberhauser, posesorul cele de-a 30.000 - a masini Format-4

 

Fritz Oberhauser a mai achizitionat pentru atelierul sau din Bavaria o masina de rindeluire la grosime exact 63 si un sistem complet de exhaustare. 

Relatia apropiata cu clientii nostri este ceea ce ne permite sa oferim in timp real solutii perfect adaptate nevoilor acestora si sa dezvoltam noi utilaje, mai bune, bazate tocmai pe cerintele acestora. Suntem foarte mandri de livrarea celei de-a 30.000-a masini si suntem fericiti ca circularul va fi pe maini bune.

Martin Felder, Directorul Executiv al Felder

 

Format-4 – Precizie si productivitate fara compromis pentru cele mai exigente cerinte

Detaliile si solutiile impresionante, precum si numeroasele inovatii si patente obtinute, confortul si usurinta in operare, precum si precizia superioara i-au asigurat brandului Format-4 o poveste de succes de la lansarea sa, acum 15 ani.

Calauziti de promisiunea de a oferi clientilor tehnologie inteligenta 100% din Austria, Felder Gruppe a dezvoltat masini cu comanda digitala si software-uri complementare, oferind in acest fel un pachet de solutii complete de top in clasa sa.

Prin intermediul simularilor de ateliere de tamplarie, precum cele ale clientilor companiei, in centrul tehnologic al Format-4, Felder Gruppe ofera clientilor sai solutii individuale, configurabile, adaptate fiecarei nevoi si cerinte. Totodata, clientii beneficiaza si de consultanta de specialitate, serviciu de asistenta tehnica, precum si servicii financiare individuale pe toata durata colaborarii cu Felder Gruppe.

Numeroasele titluri si premii primate, precum Bayerische Staatspreis, IF-Design-Award si Adolf-Loos-Preis, sunt dovada pasiunii si dedicarii companiei in a produce si a livra solutii complete de calitate pentru prelucrarea lemnului  si clienti din lumea intreaga si-au pus increderea in utilajele austrice, convinsi de productivitatea si preciza superioara a masinilor Felder Gruppe. 

Descoperiti gama Format-4, aici