Demonstratii complete si oferte speciale la sculele de mana si sistemele Festool

Intre 23-24 ianuarie 2015, la showroom-ul Felder Gruppe Romania

Zilele Portilor Deschise Festool

Timp de doua zile, Felder Gruppe Romania va asteapta la prima editie a evenimentului Zilele Portilor Deschise Festool din acest an. Pe 23 si 24 ianuarie 2015, intre orele 10:00 - 17:00, v-am pregatit demonstratii complete cu sculele de mana Festool. In plus, pe toata durata evenimentului, veti beneficia de reduceri si accesorii cadou pentru produsele Festool.

Va invitam sa faceti cunostinta cu intreaga gama de scule de mana Festool: scule de mana pentru taiere, imbinare, aplicare cant, gaurire – insurubare, frezare, slefuire si exhaustare. Printre noutati se numara noile acumulatoare performante de 5,2 Ah pentru masinile de gaurire – insurubare, dar si noi masini menite sa va usureze munca in atelier sau in activitati de montaj.

Evenimentul va avea loc in showroom-ul firmei din Bucuresti de pe Str. Turnu Magurele Nr. 270D, Sector 4 in perioada 23-24 ianuarie (vineri - sambata). Harta showroom, aici

Pentru mai multe detalii despre eveniment sau despre produsele Festool, puteti contacta departamentul de vanzari la numarul de telefon 0731-335337 (0731-FELDER) sau pe adresa de e-mail felder@felder.ro

 

Va asteptam!


Despre Felder Gruppe Romania

Grupul austriac Felder Gruppe este cel mai mare producator din lume de utilaje clasice pentru prelucrarea secundara a lemnului si a materialelor derivate (PAL, MDF etc), oferind solutii complete pentru prelucrarea cu precizie a lemnului indiferent de marimea firmei.

In Romania, grupul Felder este prezent incepand din 2002, prin toate cele 4 marci ale grupului: Hammer – solutii economice destinate micile ateliere, Felder – solutii profesionale destinate firmelor mici si mijlocii, Format-4 – solutii industriale pentru firmele mijlocii si mari si Blitz Service – asistenta tehnica in garantie si post-garantie, instruire si piese de schimb.

Felder Gruppe Romania a devenit importator direct si distribuitor national al sculelor de mana profesionale marca Festool, produse de concernul german TTS Tooltechnic Systems AG & Co. KG. incepand din luna iulie 2014.

Despre Festool

Parte a grupului german TTS Tooltechnic Systems AG & Co. KG, Festool produce scule de mana electrice si pneumatice, precum si scule si accesorii de calitate superioara. Festool a luat nastere in 1925 si, in cei peste 85 de ani de existenta, compania a realizat peste 300 de patente, iar produsele sale au primit peste 80 de distinctii. Astazi, Festool are reprezentante in peste 40 de tari din lumea intreaga.

Festool produce scule de mana profesionale dedicate unei game largi de industrii, precum prelucrarea lemnului, constructii sau industria auto. Compania ofera sisteme complete de prelucrare a lemnului mobile si semistationare ce cuprind masini pentru tamplarie, sisteme de exhaustare, ferastraie circulare, masini de profilare si frezare, masini de aplicat cant, masini de gaurit si insurabat, precum si o gama larga de accesorii si scule