Afla despre prelucrarea materialelor minerale Rauvisio de la Rehau cu sculele de mana Festool

Intre 4 si 5 noiembrie 2016, intre orele 10:00 - 17:00, in showroomul Felder Gruppe Romania

Zilele Portilor Deschise Festool - Editia toamna 2016

Asa cum v-a obisnuit, Felder Gruppe Romania va asteapta la editia de toamna a targului de casa Zilele Portilor Deschise Festool. Pe 4 si 5 noiembrie 2016, intre orele 10:00 - 17:00, v-am pregatit o editie speciala: demonstratii complete cu sculele de mana Festool, dedicate exclusiv materialelor compozite.

Timp de 2 zile, va invitam in showroom-ul nostru sa participati la un curs intensiv predat de specialistii Festool in colaborare cu Uwe Einhaus, tehnician Rehau specializat in prelucrarea materialului mineral Rauvisio. In cadrul evenimentului, veti putea testa masini de mana Festool pentru o gama larga de aplicatii, precum scule de mana pentru taiere, imbinare, aplicare cant, gaurire si insurubare, frezare, slefuire si exhaustare, dedicate exclusiv prelucrarii materielelor compozite.

Rauvisio mineral este un material mineral masiv, pigmentat in profunzime, compus din 1/3 rasina acrilica si 2/3 hidroxid de aluminiu cu pigmenti de culoare. Cu utilizari versatile si un aspect asemanator cu piatra, Rauvisio mineral prezinta proprietati excelente de prelucrare. Materialul compozit este termoformabil, are o suprafata neteda, lipsita de pori, este usor de ingrijit si are o capacitate de regenerare garantata. Materialul de suprafata Rauvisio mineral are o utilizare larga pentru blaturi si chiuvete pentru bucatarii sau bai, birouri, in sectorul public, in unitati de alimentatie publica si in hoteluri, in laboratoare, precum si in domeniul medical. Materialul se poate combina cu diferite materiale, precum lemnul, piatra sau sticla si cuprinde 5 culori uni, 11 decoruri fine, 16 decoruri grosiere, 4 culori translucente în linia de design "Visione", 4 decoruri în linia de design "Oro". Va invitam sa le descoperiti pe toate si modalitatile de prelucrare in cadrul Zilelor Portilor Deschise Festool.   

De asemenea, in cadrul evenimentului veti descoperi noua gama de incarcatoare rapide si acumulatoare Festool cu tehnologia unica Airstream ce asigura timp de racire si incarcare cu 65% mai scurt decat la acumulatoarele obisnuite. Acumulatoarele si incarcatoarele sunt prevazute cu canale de racire integrate care permit o capacitate rapida de refunctionare pentru lucru fara intreruperi chiar si in cazul consumului energetic mare, precum cel al ferastraielor.

In plus, pe toata durata evenimentului, beneficiati de oferte speciale pentru intreaga gama de scule de mana Festool. Detalii aici

Evenimentul va avea loc in showroom-ul Felder Gruppe Romania din Bucuresti de pe Str. Turnu Magurele Nr. 270D, Sector 4 in perioada 4 - 5 noiembrie (vineri - sambata).

Program: 

► VINERI, 4 NOIEMBRIE

1. Prezentare Rauvisio mineral: aplicații și beneficii

2. Workshop prelucrare Rauvisio mineral 

 • taierea placilor 10 mm
 • taiere in oglinda
 • lipire placi 10 mm
 • presare placi 3 mm
 • lipire placi 3 mm
 • confectionare sablon
 • termoformare, calibrarea suprafetei, frezarea la fata, frezare raza, slefuire

3. Recapitulare cu studii de caz

►  SAMBATA, 5 NOIEMBRIE

1. Prezentare Rauvisio karat: aplicații și beneficii

2. Workshop Rauvisio karat 

 • termoformare cant 10 mm, calibrare suprafata, prezare la fata, frezare raza, slefuire

3. Recapitulare cu studii de caz

4. Prezentare Rauvisio brilliant

5. Workshop Rauvisio brilliant

 • repararea zgarieturilor de la suprafata cu setul de reparatii Festool

6. Prezentare Rauvisio crystal

7. Workshop Rauvisio crystal

 • aplicare cant cu CONTURO
 • aplicare cant tip UNO
 • frezare oblica

 

Pentru mai multe detalii despre eveniment sau despre produsele Festool, ne puteti contacta la numarul de telefon 0731-335337 (0731-FELDER) sau pe adresa de e-mail felder@felder.ro

Va asteptam! 

Harta showroom:

 

Despre Festool
Parte a grupului german TTS Tooltechnic Systems AG & Co. KG, Festool produce scule de mana electrice si pneumatice, precum si scule si accesorii de calitate superioara. Festool a luat nastere in 1925 si, in cei peste 90 de ani de existenta, compania a realizat peste 300 de patente, iar produsele sale au primit peste 80 de distinctii. Astazi, Festool are reprezentante in peste 40 de tari din lumea intreaga. Festool produce scule de mana profesionale dedicate unei game largi de industrii, precum prelucrarea lemnului, constructii sau industria auto. Compania ofera sisteme complete de prelucrare a lemnului mobile si semistationare ce cuprind masini pentru tamplarie, sisteme de exhaustare, ferastraie circulare, masini de profilare si frezare, masini de aplicat cant, masini de gaurit si insurubat, precum si o gama larga de accesorii si scule.